Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Στην Κωνσταντινούπολη ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Εικοσιτετράωρη επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη πραγματοποίησε ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Αβραμόπουλος, συνοδευόμενος από τον Υπεύθυνο του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εξωτερικών κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο.

Οι δύο άνδρες έγιναν δεκτοί από τον Οικουμενικό Πατριάρχη             κ.κ. Βαρθολομαίο στο Φανάρι, όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο Οικουμενικό Πατριαρχείο. Συναντήθηκαν, επίσης, με τον Υπουργό Επικρατείας της Τουρκίας, αρμόδιο για τις Ευρωπαϊκές Υποθέσεις  κ. Εγκεμέν Μπαγκίς και το Δήμαρχο Κωνσταντινούπολης κ. Καντίρ Τοπμπάς.

Στη συνάντηση με τον Τούρκο Υπουργό, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και ενημερώθηκαν για τις διαφαινόμενες εξελίξεις στην Τουρκία, με τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής 12ης Ιουνίου.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Στις εκδηλώσεις με την ευκαιρία της Αφής της Φλόγας της Ελλάδας, για τους ΧΙΙΙ Παγκοσμίους Αγώνες Special Olympics-ΑΘΗΝΑ 2011, η Νέα Δημοκρατία θα εκπροσωπηθεί από τον Αντιπρόεδρο κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Ο κ. Αβραμόπουλος, θα παρακαθίσει στο επίσημο δείπνο σήμερα το βράδυ, στο Μουσείο της Ακρόπολης και αύριο Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011, θα παραστεί στην Τελετή Αφής της Φλόγας, στην Πνύκα.