Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Θ. Παπαχριστόπουλος: «Επιθυμώ να είναι υποψήφιος βουλευτής Κορινθίας με τη ΝΔ»

Θ. Παπαχριστόπουλος: «Επιθυμώ να είμαι υποψήφιος βουλευτής Κορινθίας με τη ΝΔ», «Να μην επιλέγουν οι ψηφοφόροι τα «βαριά» βιογραφικά», «Ιερή υποχρέωση κάθε υποψηφίου στο βιογραφικό του να έχει και την φορολογική του δήλωση»
Ο γνωστός γιατρός κ. Θ. Παπαχριστόπουλος σε δηλώσεις του στην Korinthian news επιβεβαιώνει αυτά που λέγονται το τελευταίο διάστημα σχετικά με την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος βουλευτής Κορινθίας με το κόμμα της ΝΔ ενώ κάνει και μία πολύ σοβαρή δήλωση σχετικά με το πώς θα πρέπει να λειτουργήσουν οι ψηφοφόροι σε αυτές τις εκλογές (όποτε αυτές γίνουν).

Σε δηλώσεις του στην Korinthian news ο κ. Παπαχριστόπουλος αναφέρει μεταξύ άλλων: «Είναι αλήθεια ότι επιθυμώ στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές, όποτε αυτές γίνουν, να είμαι υποψήφιος βουλευτής Κορινθίας με τη ΝΔ!

Πιστεύω ότι είναι ο καιρός να αλλάξει κάτι στο πολιτικό σύστημα της χώρας. Θεωρώ ότι οι πολίτες πρέπει να ψηφίζουν έχοντας κατά νου το ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΗΘΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ του οποιαδήποτε από όποιο πολιτικό χώρο και αν ανήκει! Να μην επιλέγουν οι ψηφοφόροι τα «βαριά» βιογραφικά. Είδαμε και τι έκαναν όλα αυτά τα χρόνια οι κύριοι με τα βαριά βιογραφικά! Θεωρώ επίσης ότι ιερή υποχρέωση κάθε υποψηφίου στο βιογραφικό του να έχει και την φορολογική του δήλωση…»

Korinthian news