Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Προβλήματα από τη νεροποντή στην Αττική

Πρωτόγνωρη για καλοκαίρι βροχή έπεσε στην Αττική και ο ουρανός ''σκίστηκε'' από κεραυνούς.
Πάνω από 2 ώρες έκλεισε και πάλι όπως πάντα η λεωφόρος Πειραιώς στο ύψος Π.Ράλλη και Χαμοστέρνας ενώ με δυσκολία κινούνταν τα αυτοκίνητα στη Λ.Αθηνών στην περιοχή ''Παλατάκι''.
Η Πυροσβεστική δέχτηκε 10 κλήσεις για πλημμυρισμένα υπόγεια σε Βριλλήσια, Πεντέλη, Μαρκόπουλο και Άνω Λιόσια.Στις ίδιες περιοχές οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια παρασύροντας κάδους απορριμμάτων και άλλα αντικείμενα.
Βροχές και καταιγίδες θα πλήξουν όλη τη χώρα, απογοητεύοντας τους εκδρομείς του τριημερου του Αγίου Πνεύματος.

Ο καιρός της Κυριακής

Σποραδικές βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι περιμένουμε για την Κυριακή κυρίως στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο. Στα νησιά θα έχουμε εναλλαγή συννεφιάς και λιακάδας ενώ υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Η θερμοκρασία θα πέσει κι άλλο σε σχέση με το Σάββατο.

Τη Δευτέρα, του Αγίου Πνεύματος, θα έχουμε σποραδικές βροχές και μεμονωμενες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά όλης της χώρας αλλά και στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Βροχές θα έχουμε και στο βόρειο Αιγαίο. Η θερμοκρασία δεν θα έχει σημαντική μεταβολή.

Στην Αττική, η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 28 με 30 βαθμοί κελσίου.

Ο καιρός του τριημέρου σε - Ναύπλιο: Περιμένουμε αρχικά λιακάδα αλλά αργότερα θα συννεφιάσει και θα εχουμε κάποιες αρχικά λίγες βροχές την Κυριακή και τη Δευτέρα.
- Σπάρτη: Στους 27 με 28 βαθμούς η μέγιστη θερμοκρασία.Πρόσκαιρη βροχή Κυριακή και Δευτέρα.
Άστατος θα είναι ο καιρός και την Τρίτη με σποραδικές βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά, κυρίως από το απόγευμα.Νεφώσεις και πιθανά και βροχές θα έχουμε στα νησιά. Η θερμοκρασια θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα.