Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Οξεία παρέμβαση του Νίκου Νικολόπουλου για το ζήτημα των απατεώνων που διαφημίζονται σε εφημερίδες και τηλεοράσεις «σαν να μην τρέχει τίποτε!».

«Ποιος να το έλεγε πως στη χώρα του Πλάτωνα, του Σωκράτη και του Αριστοτέλη εν έτει 2011, ήρθε ο Σαλήμ ο Μάγος με τη σκούφια του από την Αφρική για να επιλύσει τα προβλήματα του Έλληνα πολίτη!»
Οξεία παρέμβαση του Νίκου Νικολόπουλου για το ζήτημα των απατεώνων που διαφημίζονται σε εφημερίδες και τηλεοράσεις «σαν να μην τρέχει τίποτε!». Ο Βουλευτής κατέθεσε ερώτηση προς τους Υπουργούς Προστασίας του Πολίτη, Δικαιοσύνης, Οικονομικών και Πολιτισμού, ζητώντας τους άμεση δράση για την προστασία των πολιτών από τα «νύχια» των επιτήδειων.
Χαρακτηριστικά ο Βουλευτής τονίζει πως «από την εποχή της αξέχαστης Γεωργίας Βασιλειάδου είχαμε να δούμε τέτοια έξαρση. Μάντεις, Χαρτορίχτρες, Καφετζούδες, Προφήτες και κάθε λογής Τσαρλατάνοι και Απατεώνες δραστηριοποιούνται εν έτει 2011 στην Ελλάδα. Αναρωτιέται σκόπιμα πλέον ο μέσος λογικός και νομοταγής Έλληνας, αν είναι σώφρον να ζει και να μεγαλώνει τα παιδιά του στη χώρα της κυβερνητικής αδιαφορίας και της ασυδοσίας που έχει καθίσει πάνω στην Ελλάδα, εξαιτίας της απουσίας συντονισμού και της διοικητικής ανικανότητας της Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και του Πρωθυπουργού».

Ο Βουλευτής και Τομεάρχης Εργασίας της Ν.Δ. αναφέρει πως εκατοντάδες πολίτες, γυναίκες κυρίως, εξαπατούνται κάθε μέρα από ένα ολόκληρο στρατό από «Διπλωματούχους» Μάντεις, Χαρτορίχτρες, Αστρολόγους, Καφετζούδες, Προφήτες, ειδικούς στα  χαρτιά Ταρώ και φυσικά πτυχιούχους Μάγους, ενώ το απίστευτο πραγματικά της υπόθεσης είναι ότι οι συγκεκριμένοι «Επιστήμονες» διαφημίζουν πλέον τις «ικανότητες» τους σε καθημερινές εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας και την τηλεόραση!
Επισυνάπτει δε το σχετικό δημοσίευμα από την εφημερίδα ESPRESSO (12.04.2011) που είναι γεμάτη από σχετικές διαφημίσεις (υπάρχουν και άλλες εφημερίδες), με τον εικονιζόμενο Αφρικανό μάγο που μάλλον άκουσε πως υπάρχουν πολλά χαϊβάνια στην Ελλάδα και ήρθε να κάνει καριέρα.
Κλείνοντας ο Αχαιός πολιτικός σημειώνει με νόημα πως «Το θράσος βέβαια υπογραμμίζει την ανικανότητα των Κρατικών Υπηρεσιών και της Κυβέρνησης, μιας που δημοσιεύεται φωτογραφία, τηλέφωνα και όνομα! Ποιος να το φανταστεί πως η χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία «αφήνει» τους περιφερόμενους κομπογιαννίτες τσαρλατάνους να διαφημίζονται ελεύθερα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης!
Η Πολιτεία οφείλει συνταγματικά και ηθικά να λάβει τα απαραίτητα και δραστικά μέτρα ΤΩΡΑ!
Λειτουργεί το κράτος και οι θεσμοί, ή η Κυβέρνηση έχει αποφασίσει πως ο Σαλήμ ο Μάγος και οι «συνάδελφοί» του είναι αρμόδιοι για να επιλύσουν τα θέματα της χώρας και των πολιτών;

totefteri.blogspot.com