Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Άτυχη η Ελλάδα Βέλου αποκλείστηκε στο 100' από τον Αστέρα Μαγούλας στο Άργος

Στον έξτρα χρόνο της παράτασης κατάφερε ο Αστέρας Μαγούλας να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής Ελλάδας Βέλου και να πάρει την πρόκριση με σκορ 1-0.
Αν και η ομάδα της Δυτικής Αττικής ήταν το φαβορί πριν από την έναρξη του αγώνα, η ομάδα της Κορινθίας αποδείχτηκε σκληρό καρύδι. Στο 7’ μάλιστα η Ελλάς έχασε τετ-α-τετ με τον Αράπι, με τον Ζούκα να αποκρούει, ενώ ο Αστέρας απείλησε με σουτ του Σερέπα στο 45’.
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν σημειώθηκε κάποια μεγάλη φάση, ενώ στο 90’ η ομάδα της Μαγούλας έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Κολοβός είδε μαζεμένες δύο κίτρινες κάρτες. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ο Αστέρας κατάφερε να πετύχει το νικητήριο γκολ, στο 100’ με πλασέ του Καραμάνου και να περάσει στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Τον αντίπαλό του θα τον μάθει την Πέμπτη (19/5), καθώς θα προκύψει από το ζευγάρι Αιολικός-Ιεράπετρα.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Ζούκας, Κουσουρής, Λάμπρου (62’ Μπεχλής), Κολοβός, Κουμεντάκος, Πατσιονίδης (70’ Κατικαρίδης), Κουσίδης, Έβερετ, Σερέπας, Καραμάνος, Λαμπρινάτος (63’ Μενδρινός).
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ: Κουρούμαλης, Πολυδωρόπουλος (112’ Νάκος), Αντί - Σάνι, Σαββίδης, Βελέντζας, Ξάντρι (87’ Ποτήρης), Μαρτίνος, Αντωνόπουλος (73’ Δανιήλ Ε.), Αράπι, Ρούπας, Πλαδάκης.