Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Αντώνης Σαμαράς: «Ο θρίαμβος της Ανάστασης φέρνει την ελπίδα, Χριστός Ανέστη, υγεία και δύναμη από τον Θεό σε όλους!»

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, παρακολούθησε την Αναστάσιμη Λειτουργία στον Άγιο Γεώργιο Ναυπλίου. Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο θρίαμβος της Ανάστασης φέρνει την ελπίδα, που δεν είναι γραμμένη πάνω στην άμμο ή στον αέρα, αλλά είναι δεμένη στον στέρεο βράχο του ρεαλισμού, της αυτοπεποίθησης και της ευθύνης. Χριστός Ανέστη, υγεία και δύναμη από τον Θεό σε όλους!».

Σήμερα, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς,στην Τρίπολη παρακολούθησε τις παραδοσιακές εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης στην κεντρική πλατεία της πόλης και στη συνέχεια  επισκέφτηκε την 124η Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης , όπου αντάλλαξε ευχές με τους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες των Ενόπλων μας Δυνάμεων.
Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στα μάτια των νέων παιδιών βλέπω την αγωνία για το μέλλον τους, αλλά βλέπω και τη δική μας ευθύνη να τους δώσουμε χειροπιαστή, όχι θεωρητική, ελπίδα. Ελπίδα η οποία θα είναι εφαρμόσιμη, ώστε να ξαναποκτήσουν αυτοπεποίθηση και ελπίδα για το αύριο. Σε κάθε σπίτι εύχομαι, πραγματικά, να ξαναέρθει η αισιοδοξία. Με τη δύναμη του Θεού όλα θα πάνε καλά. Χριστός Ανέστη!».
Ο Αντώνης Σαμαράς κατά την επίσκεψη του στην Πελοπόννησο βρήκε την ευκαιρία και συνομίλησε με πλήθος απλού κόσμου και άκουσε από κοντά τα προβλήματα που βιώνει καθημερινά ο πολίτης.
Από την Δευτέρα θα μεταβεί και πάλι στην Αθήνα από όπου θα ξεκινήσουν όλες εκείνες οι διαδικασίες για την ανακοίνωση του προγράμματος της ΝΔ γνωστό πλέον και ως Ζάππειο ΙΙ.