Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

«Μάχες» για Πρωταθλητές και σωτηρία στη Β’ Κορινθίας

Διεξάγεται το Σαββατοκύριακο η προτελευταία ( 27η) αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας όπου στους δύο ομίλους τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει στην κορυφή ως προς την άνοδο . Από τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο , στην Α’ Κορινθίας , θα αγωνίζονται από τον Α’ Όμιλο , ο Άλμπατρος Κόρφου και Α. Ο. Σολομού και από Β’ όμιλο οι δύο Νεμεάτισσες και ισόβαθμες ομάδες , ο Παννεμεατικός και η Θύελλα Πετρίου. Αν οι δύο ομάδες πάνε «χέρι – χέρι» μέχρι το φινάλε, θα χρειαστεί αγώνας μπαράζ για τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας του Β’ ομίλου. Το μόνο που μένει να κριθεί, είναι ο πρωταθλητής με τους τέσσερις πρωταγωνιστές να έχουν όλοι ελπίδες για αυτό.
Στην μάχη της ουράς στον Α’ Όμιλο, οι Ολυμπιακός Κορίνθου και Αστέρας Στεφανίου έχουν αποχωρήσει, αλλά από τη στιγμή που και οι Πέλοπας Κιάτου και πιθανότατα και ΠΑΟΛ, θα βρεθούν στο τοπικό πρωτάθλημα, η Περαχώρα, ο Αετός Αγγελοκάστρου και ο Άρης Κορίνθου, μάχονται για την αποφυγή της ομάδας που θα χρειαστεί να δώσει μπαράζ με τον 12ο του Β’ ομίλου. Από την άλλη πλευρά, Άρατος Βασιλικού, ΠΓΣ Η Κόρινθος Νέοι Στιμάγκας κατά κύριο λόγο, παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού απευθείας, ενώ δεν έχουν αποφύγει τα χειρότερα και οι Άρης Αρχαίας Κορίνθου και Απέσσας Χαλκίου, με τους τελευταίος να μην είναι εξασφαλισμένοι, αν και πρέπει να γίνουν απίθανα πράγματα για να κιντυνεύσουν (να χάσουν και τα δύο εναπομείναντα ματς και οι υπόλοιποι να κερδίσουν όλοι και στα δύο).
Από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου ξεχωρίζουν στον Α’ όμιλο οι αγώνες των Γαλάζιων Νέων με τον Άρη Κορίνθου και του Αλμπάρτου με τη Περαχώρα και από τον Β’ οι αγώνες του Πανκαμαριακού με τον Παννεμεατικό , των Νέων Στιμάγκας με τον Απέσσα , του Άρατου Βασιλικού με τον Π.Γ.Σ. και του Άρη Αρχαίας Κορίνθου με τον Ολυμπιακό Άσσου. Τέλος ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας του Ασπρόκαμπου με την Λυκοποριά.
Αναλυτικά το πρόγραμμα στους δύο ομίλους:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

25η Αγωνιστική

ΣΑΒΒΑΤΟ 16-04-2011 ΩΡΑ 17:00
ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 17-04-2011 ΩΡΑ 17:00
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ AΓ. ΒΑΣΙΛ.
ΑΟΦ ΠΑΟΚ - ΤΕΝΝΕΑΤΗΣ
ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΟΙ - ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ - ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

25η Αγωνιστική

ΣΑΒΒΑΤΟ 16-04-2011 ΩΡΑ 17:00
ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ - ΑΠΕΣΣΑΣ
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 17-04-2011 ΩΡΑ 17:00
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ - ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ
ΑΡΑΤΟΣ - Π.Γ.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ