Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος: Η Ελλάδα Βέλου αύριο στη Μεσσήνη , κόντρα στον Πάμισσο


Με τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο Μεγάλη Τετάρτη στις 4.30 το απόγευμα, το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος. Η Κυπελλούχος Κορινθίας Ελλάς Βέλου αγωνίζεται , εκτός έδρας στη Μεσσήνη , όπου αντιμετωπίζει τον Πάμισο.
Στόχος της ομάδας του Βέλου , είναι η διάκριση στο θεσμό του Κυπέλλου , μετά την σαββατιάτικη εντός έδρας ήττα της από τον Ολυμπιακό Λουτρακίου , στο πρωτάθλημα , που την έθεσε νοκαουτ από την υπόθεση τίτλου και ανόδου στη στην Δ' Εθνική. Η αντίπαλος της Ελλάδoς Βέλου είναι ο κυπελλούχος Μεσσηνίας Πάμισος αγωνίζεται στον 6ο όμιλο της Δ' Εθνικής, όπου η πορεία του δεν είναι και τόσο καλή αφού βρίσκεται 4 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, και θα δώσει μάχη για να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία. Η ομάδα του Παμίσου αύριο , θα αγωνιστεί χωρίς τους Ηλιόπουλο, Αντωνίου που είναι τιμωρημένοι και θέλει να εκμεταλλευτεί το παράγοντα έδρα για να πάρει την νίκη - πρόκριση ωστόσο η Ελλάς Βέλου μπορεί να τον αντιμετωπίσει στα ίσια και να πάρει την πολύτιμη νίκη έστω και δύσκολα.
Στο ίδιο (7ο) Όμιλο μετέχει και ο Κυπελλούχος Ηλείας ΠΦΟ Πανόπουλου ο οποίος περνά στην επόμενη φάση του Κυπέλλου , χωρίς αγώνα.

Τέλος στον 6ο Όμιλο ο Κυπελλούχος Αρκαδίας Παναρκαδικός υποδέχεται τον ισχυρό Αστέρα Μαγούλας , Κυπελλούχο της ΕΠΣΔΑ , ο οποίος είναι από τώρα πρωταθλητής στον 7ο όμιλο της Δ Εθνικής και με το ένα πόδι βρίσκεται στην Γ’ Εθνική . Τέλος στον ίδιο Όμιλο μετέχει και η Κυπελλούχος Αργολίδας Ένωση Μιδέας η οποία περνά στην επόμενη φάση του Κυπέλλου , χωρίς αγώνα.