Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Γνωστός ραλίστας νεκρός μετά από καυγά στον Κολοσούρτη

Ο Μιχάλης Τσαγκαράς, ένας από τους εμπειρότερους οδηγούς σε αγώνες ταχύτητας, διαπληκτίστηκε για την προτεραιότητα...

Ο 52χρονος, ένας από τους πιο έμπειρους οδηγούς σε αγώνες ταχύτητας, είχε πάει μαζί με το γιο του στον Αλχαδόκαμπο για να δει την διαδρομή στην οποία θα τρέξει την ερχόμενη εβδομάδα.

Στην επιστροφή τους, στην εθνική οδό Άργους -Τρίπολης συναντήθηκε με τον άλλο οδηγό, ο οποιός δεν τον άφηνε να προσπεράσει και στη συνέχεια του έκανε χειρονομία. Ο ραλίστας ανταπέδωσε την χειρονομία θεωρώντας ότι δεν θα έχει έκταση το γεγονός.

Ωστόσο, ο άλλος 35χρονος οδηγός άρχισε να αυξάνει ταχύτητα και να τους ακολουθεί και λίγα μέτρα πιο κάτω βγήκε από το αυτοκίνητό του και πιάστηκαν στα χέρια.

Ο ραλίστας έπεσε αναίσθητος στο έδαφος έπειτα από γροθιά που του έδωσε ο άλλος οδηγός, ο οποίος στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Ο γιος του τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Άργους όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο Μιχάλης Τσαγκαράς ήταν πατέρας δύο παιδιών και σύντομα θα γινόταν παππούς.

Η νεκροτομή στην σωρό του 53χρονου ραλίστα δεν έδειξε τα ακριβή αίτια θανάτου του και έτσι αναμένονται τα αποτελέσματα της τοξικολογικής και ιστολογικής εξέτασης. Η κηδεία του, ωστόσο, έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 15:30 στον Άγιο Βασίλειο Περιστερίου.