Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Ξεκινά το ερασιτεχνικό Κύπελο - Η Ελλάς Βέλου αντιμετω πίζει το Τσιλιβί Ζακύνθου

Σε λιγότερο από μία ώρα ,στις 13.30 , στο Δημοτικό Στάδιο του Βέλου, η Κυπελλούχος Κορινθίας Ελλάς Βέλου υποδέχεται για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών την Κυπελλούχο Ζακύνθου ομάδα του Τσιλιβί.
Η Ελλάς Βέλου του Σταύρου Μπινιάρη που διεκδικεί το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας και την άνοδο στη Δ΄ εθνική καθώς βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 68 βαθμούς, πίσω από τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου που έχει 69 θέλει να πετύχει την νίκη - πρόκριση για την επόμενη φάση με την πιθανή εντεκάδα να αποτελείται από τους: Κουρούμελη, Πολυδωρόπουλο, Δανιήλ Β., Σαββίδη, Βελέντζα, Μαρτίνο, Αθανασόπουλο, Ρούπα, Κλαδάκη, Αντωνόπουλο και Αράπι.
Από την άλλη πλευρά στη ζακυνθινή ομάδα του Τσιλιβή, που κατέκτησε το τρίτο κύπελλο στην ιστορία του και αποτελεί την πρώτη ομάδα μετά τον ΑΠΣ Ζάκυνθος που έχει κατακτήσει πάνω από δύο φορές το τρόπαιο, το κλίμα είναι πολύ καλό μετά την κατάκτηση του κυπέλλου κόντρα σε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας (Αστέρα Μαχαιράδου - Δ΄ εθνικής), ενώ και στο πρωτάθλημα η ομάδα είναι δεύτερη και θα διεκδικήσει την άνοδό της. Η ομάδα του Πατρίκ Ενγεκμά δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα Ο Γιακουμέλος Α. έχει υποστεί διάστρεμμα και δεν υπολογίζεται για το ματς, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Στεφανόπουλου, ο οποίος τραυματίστηκε στα πλευρά στον τελικό. Διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Γκοβέσης Δημήτριος με βοηθούς τους Σαμέται Κωνσταντίνο και Κύριο Δημήτριο όλοι της ΕΠΣ Αρκαδίας.Το Τσιλιβή αναχώρησε το πρωί στις 6 από τη Ζάκυνθο και θα επιστρέψει το ίδιο βράδυ, αφού το ματς θα ξεκινήσει στις 13.30 ώστε να προλάβει το τελευταίο πλοίο από Κυλλήνη.

άλλοι αγώνες του Κυπέλλου στον ίδιο όμιλο
Στον ίδιο όμιλο ο Πάμισος είναι ο κάτοχος του τίτλου του Κυπέλλου της ΕΠΣ Μεσσηνίας υποδέχεται τον Τριταιϊκό, τροπαιούχο Αχαΐας που με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά το 3-3 κόντρα στην Καλαμάτα για το πρωτάθλημα, θα προσπαθήσει να αποκλείσει , μέσα στην Μεσσήνη τον Πάμισο και να προχωρήσει στο Κύπελλο Ερασιτεχνών. Στόχος της ομάδας της Μεσσήνης είναι να προχωρήσει στο θεσμό αλλά πάνω απ' όλα εκείνο που προέχει είναι η παραμονή. Για αυτό τον λόγο ο τεχνικός Κλάδης θα δώσει στον σημερινό αγώνα ευκαιρίες σε παίκτες, οι οποίοι δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Λογικά θα προφυλαχθεί και ο Μπεγέτης, ο οποίος έχει ένα πρόβλημα τραυματισμού.

Τέλος στο Αργοστόλι ο Ολυμπιακός Κεφαλλονιάς στις 14.00 αντιμετωπίζει τον Κυπελλούχο Ηλείας ΠΦΟ Πανόπουλου.


Στον 6ο όμιλο του κυπέλλου
Ο Παναρκαδικός με τον Αντώνη Μαυρέα στον πάγκο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση υποδέχεται σήμερα στην Τρίπολη , στα πλαίσια του Κυπέλλου Ερασιτεχνών την Τετάρτη τη Σπάρτη με στόχο φυσικά το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Στην Αργολίδα η κάτοχος του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ρίχνεται σήμερα στη μάχη του θεσμού με στόχο και φέτος τη διάκριση. Η ομάδα του Γιάννη Δουβίκα υποδέχεται το Κορωπί και θέλει να συνεχίσει στο Κύπελλο. Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Δουβίκα, ο οποίος θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Μπόμπου (τραυματίας), Τριμπόνιας (τιμωρημένος).
Ο Παναγιώτης Σκόνδρας θα είναι ο αντικαταστάτης του Γεωργαρά στον πάγκο της Χαλκίδας. Ο Σκόνδρας μάλιστα θα είναι σήμερα Τετάρτη στον πάγκο στο Κύπελλο Ερασιτεχνών στον αγώνα του Α. Ο. Χαλκίδας με αντίπαλο τον Αστέρα Μαγούλας του οποίου ο μεγάλος στόχος είναι φυσικά ο τίτλος και η άνοδος. Βέβαια από τη στιγμή που η ομάδα κατέκτησε το Κύπελλο της ΕΠΣΔΑ συμμετέχει στο Κύπελλο Ερασιτεχνών με στόχο την πρόκριση αν και ο πρώτος στόχος παραμένει η άνοδος.