Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Αναβολλή στην αναβολή το θέμα του ορισμού Δ.Σ. στην Δ.Ε.Υ.Α.Ξ.Ε.. Νέος Ορκωτός Λογιστής αναλαμβάνει τον διαχειριστικό έλεγχο στη ΔΕΑΔΕ

Γιά μία ακόμη φορά το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης ανέβαλε τον Ορισμό  Διοικητικού Συμβουλίου {ομόφωνα) στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχεύτεσης Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης (Δ.Ε.Υ.Α.Ξ.Ε)..
Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Ορκωτός Λογιστής κ. Ανδρέας Κουσουλός αναλαμβάνει τον διαχειριστικό έλεγχο του ισολογισμού έτους 2009 - 10  της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Δήμου Ευρωστίνης (ΔΕΑΔΕ). 
Για το Αίτημα Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Πιτσών Λουτρού και ύστερα από πολύωρη συζήτηση και με της εκατέρωθεν απόψεις των ενδιαφερωμένων  πλευρών η πλειοψηφούσα αρχή  ψήφισε την πρόταση του κ. Κλαδούχου όπως το Δημοτικό Σχολείων Πιτσών  παραμείνει ως έχει, ( ο κ. Χρήστος Λύρας ψήφισε παρών) . Την Πρόταση του Δημάρχου ψήφισε ο Ανδρέας Ζάρρος.  Ο κ. Σκούρας και ο συνδιασμός του καθώς και ο πρόεδρος του τοπικού των Πιτσών κ. Δημόπυυλος πρότειναν όπως γίνει περαιτέρω συζητηση στο θέμα . 
Η συνεδρίαση συνεχίζεται