Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Γιατί σωπαίνουν νυν και πρώην δήμαρχος; Περίεργο! Σιγή ιχθύος από Κλαδούχο και Σκούρα!











ΠΗΓΗ : KORINTHIAN NEWS

Ερωτηματικά δημιουργεί η στάση του νυν δημάρχου Ξυλοκάστρου κ. Α. Κλαδούχου όσο και του πρώην δημάρχου κ. Δ. Σκούρα σε ότι έχει να κάνει με τις παράνομες κατασκευές που γκρεμίστηκαν μετά από δικαστική απόφαση στο Τουριστικό Περίπτερο Ξυλοκάστρου. Σε ότι έχει να κάνει με τον δήμαρχο κ. Κλαδούχο καταλαβαίνουμε ότι δεν θέλει να «σκαλίζει» και πολύ το συγκεκριμένο θέμα γιατί ο ιδιοκτήτης (του περιπτέρου) είναι συγγενικό πρόσωπο του πρώην αντιδημάρχου και …πρώην στενού συνεργάτη του δημάρχου, κ. Π. Ψαράκη. Πολλά έχει …ακούσει η δημοτική αρχή για το θέμα αυτό και ο δήμαρχος προφανώς για το λόγο αυτό δεν θέλει να ανοίξει το θέμα. Αυτό που μας προβληματίζει πραγματικά είναι η …σιωπή από τον πρώην δήμαρχο Ξυλοκάστρου κ. Δ. Σκούρα.

«Βούτυρο στο ψωμί του» ήταν να καταγγείλει τη δημοτική αρχή για ολιγωρία στο θέμα αυτό. Σας λέμε να θυμηθείτε χαρακτηριστικά πόσα είχε πει παλαιότερα στο δημοτικό συμβούλιο για τις… παρανομίες του Τουριστικού Περιπτέρου ο πρώην αρχηγός της αντιπολίτευσης κ. Β. Αλογογιάννης!

Ο κ. Σκούρας δεν έχει αφήσει σε χλωρό κλαρί την δημοτική αρχή του κ. Κλαδούχου για ένα σωρό θέματα τα οποία αφορούν το δήμο. Για το τουριστικό περίπτερο,έστω και μετά τις τελευταίες εξελίξεις δεν ανέφερε το παραμικρό! Κε Σκούρα μας προβληματίζει ιδιαίτερα η στάση σας! Υπάρχει κάποιος λόγος;