Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Θα κάνει την έκπληξη στις επόμενες εκλογές η Μπέσσυ Πλέτσα στην Μεσσηνία.

Έκπληξη και μάλιστα γένος θηλυκού θα έρθει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές στο νομό του Προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά την Μεσσηνία. Ο λόγος για την Αρχ. Μηχανικό Μπέσσυ Πλέτσα η οποία έχει ήδη ξεκινήσει επαφές και συναντήσεις για να ενισχύσει την σίγουρη υποψηφιότητα της στις επόμενες εκλογές. Μάλιστα οι επισκέψεις στα νέα γραφεία του κόμματος στην Συγγρού τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί σημαντικά και μαθαίνουμε πως την υποψηφιότητά της την βλέπουν με πολύ καλό μάτι όχι μόνο η Συγγρού αλλά και οι Μεσσήνιοι.
Είναι μέσα στα πλαίσια που έχει θέσει η ΝΔ για τις υποψηφιότητες στις επόμενες εκλογές όποτε αυτές γίνουν.
Η Πλέτσα πέρα ότι είναι φρέσκια δυναμική παρουσία προέρχεται μέσα από την ίδια την κοινωνία μαχόμενη ελεύθερη επαγγελματίας με ένα από τα πιο καλά τεχνικά γραφεία στην Καλαμάτα. Στην πλάτη της δεν κουβαλάει κάποιο βαρύ όνομα από τζάκι και το όνομα που έχει φτιάξει αλλά και συνεχίζει να το ενισχύει στην Μεσσηνία μέσα από το επάγγελμά της αλλά και την κομματικής της δραστηριότητα την καθιστούν στα μάτια πολλών Μεσσήνιων ως το απόλυτο πρόσωπο που θα εμπιστευτούν την επόμενη φορά. Εκείνη με σοβαρότητα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας συνεχίζει το έργο της αλλά και τις επαφές της με τον κόσμο σε ολόκληρη την Μεσσηνία αρχής γενομένης από την Τριφυλία όπου είναι και η βάση της.
Τέλος να πούμε εδώ πως πέραν από το έρεισμα που έχει στις γυναίκες παρατηρείτε και μεγάλη διεισδυτικότητα και στους νέους, σε ηλικίες δηλαδή που συμμετέχουν δύσκολα πια σε εκλογές και η πρόταση Πλέτσα δημιουργεί στέρεες βάσεις τόσο στις γυναίκες όσο και στους ψηφοφόρους με χαμηλό μέσω όρο ηλικίας.

report 24