Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Μακελειό στου Ρέντη - Νεκρός αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ – τραυματίες άλλοι τρεις.Τους γάζωσαν με καλάσνικοφ .


Ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ έχασε τη ζωή του και τρεις τραυματίστηκαν σοβαρά, μετά από ενέδρα θανάτου στο Ρέντη, στη Λαχαναγορά.
Οι τρεις τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τους τραυματίες στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.
Νωρίτερα υπήρχε καταγγελία στην αστυνομία για ληστεία σε περίπτερο στο Μενίδι, σύμφωνα με την οποία τρεις δράστες που ήταν οπλισμένοι με καλάσνικοφ, διέφυγαν με αυτοκίνητο μάρκα Volvo.
Οι αστυνομικοί που επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες εντόπισαν το ύποπτο αυτοκίνητο κοντά στη λεωφόρο Κηφισού και το ακολούθησαν. Το αυτοκίνητο μπήκε στον παράδρομο της λεωφόρου, στο ύψος της Λαχαναγοράς στο Ρέντη, στο ρεύμα προς Πειραιά.
Στο σημείο αυτό το αυτοκίνητο σταμάτησε ξαφνικά σε σκοτεινό σημείο του δρόμου και κάποιοι από τους επιβαίνοντες βγήκαν έξω και γάζωσαν τους τέσσερις αστυνομικούς με καλάσνικοφ και πιστόλι. Από την ανταλλαγή πυροβολισμών που ακολούθησε τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί, ένας εκ των οποίων έχασε τη ζωή του και άλλος ένας νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας σε κρίσιμη κατάσταση με τραύμα στο κεφάλι. Στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ. έχει σημάνει συναγερμός και ήδη η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.
Η περιοχή του Κηφισού, ήδη, βρίσκεται σε αστυνομικό κλοιό. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται επί τόπου, ενώ πάνω από το σημείο του μακελειού πετά και το ελικόπτερο της αστυνομίας. Περίπου 100 κάλυκες από τα τρια Καλάσνικοφ των άγνωστων δραστών βρέθηκαν στον τόπο του μακελειού

ΑΠΕ