Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Ανακοίνωση της "Ελαφράς Ταξιαρχίας"- Λέει ψέματα ο Κούγιας

Τη δική της απάντηση στα όσα έλαβαν χώρα στις εξέδρες της Ριζούπολης έδωσε η ΠΑΕ Απόλλων με ανακοίνωση που εξέδωσε. Σε αυτή αναφέρει ότι ο κ.Κούγιας ποτέ δεν ενημέρωσε ότι θα δώσει το “παρών” στο γήπεδο και χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του περί ξυλοδαρμού ψευδείς. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


“Σήμερα το απόγευμα, με την ευκαιρία του αγώνα μας με την Κόρινθο, ήρθε στο γήπεδό μας ο Πρόεδρος της Παναχαϊκής κ. Αλέξης Κούγιας, χωρίς ποτέ να μας ενημερώσει, ώστε να τον φιλοξενήσουμε όπως κάνουμε σε κάθε τέτοια περίπτωση στα 120 χρόνια της ιστορίας μας.
Από την περασμένη εβδομάδα και εν όψει του παιχνιδιού της ερχόμενης Τετάρτης Παναχαϊκή-Απόλλων, ο συγκεκριμένος κύριος προσβάλλει την ομάδα μας και προκαλεί τους φιλάθλους μας με δηλώσεις και σχόλια, χαρακτηρίζοντας την ομάδα μας «ακόμα μία βρώμικη ομάδα».
Η ΠΑΕ Απόλλων ψύχραιμα και σοβαρά δεν απάντησε στις απαράδεχτες δηλώσεις του, ώστε να μη δυναμιτίσει άλλο το κλίμα στην κατηγορία μας, αλλά και γενικότερα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό φαίνεται δεν ικανοποίησε τον κο Κούγια που βλέποντας τον σκοπό του να μην επιτυγχάνεται αποφάσισε να τον επιτύχει με άλλο τρόπο:


Αιφνιδιαστικά λοιπόν σήμερα το απόγευμα και περίπου στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα ήρθε στο γήπεδό μας συνοδευόμενος από τον προπονητή της ομάδας του κ. Ηλία Φυντάνη.  Επέλεξαν να καθίσουν στην κεντρική κερκίδα ανάμεσα σε εκατοντάδες φιλάθλους μας, σε ένα γήπεδο 15.000 θέσεων, παρ’ όλο που υπήρχε η δυνατότητα να τους προσφέρουμε την φιλοξενία μας, αρκεί να μας είχαν ειδοποιήσει, όπως κάνουν πάντα όλες οι ομάδες. Σε μία τέτοια περίπτωση θα τους είχαμε τοποθετήσει σε ένα άλλο σημείο του γηπέδου μας, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και χωρίς να προκαλέσουν κανένα.  Η παρουσία του υβριστή της ομάδας μας ανάμεσα στους οπαδούς μας προκάλεσε όπως ήταν φυσικό τον κόσμο μας.


Βλέποντας ότι ο κόσμος είχε εκνευριστεί πολύ από την παρουσία του, ο ιδιοκτήτης της ομάδας κ. Σταμάτης Βελλής τον πλησίασε και τον ρώτησε, γιατί προκαλεί με την αναπάντεχη παρουσία του και του ζήτησε να αποχωρήσει, για να μην εκτραχυνθεί η κατάσταση. Σε απάντηση εισέπραξε μια ύβρη. Του ζήτησε ακόμα μία φορά να αποχωρήσει, ο κος Κούγιας αντέδρασε με ακόμα μια ύβρη και βλέποντας ότι ήταν αποφασισμένος να επιμείνει στη δημιουργία επεισοδίων ο κος Βελλής προσπάθησε να τον οδηγήσει προς την έξοδο. Ο κος Κούγιας και πάλι δεν ανταποκρίθηκε και ο κος Βελλής, βλέποντας ότι δεν θα είχε κανένα αποτέλεσμα, επέστρεψε στη θέση του χωρίς ποτέ να χειροδικήσει ή να υβρίσει τον κο Κούγια.
Οι δηλώσεις του κ. Κούγια για χειροδικία και ξυλοδαρμό από τον ιδιοκτήτη της ομάδας μας ή από ανθρώπους της ΠΑΕ Απόλλων, είναι ψευδέστατες, αλλά δεν μας εκπλήσσει η πρακτική του. Είναι συνηθισμένη. Ο κος Βελλής δεν έχει μηνυθεί, ούτε έχει μηνύσει ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑ μέχρι τώρα. Μια αντίστοιχη παραβολή με τον κο Κούγια μόνο γέλιο θα προκαλούσε….
Η λύπη μας για το συμβάν είναι δεδομένη, κανείς δεν χαίρεται με τέτοιες καταστάσεις , αλλά είναι σαφές και το δηλώνουμε υπεύθυνα και απερίφραστα, πως ο κ. Αλέξης Κούγιας ήρθε σήμερα στη Ριζούπολη, με μοναδικό σκοπό να προκαλέσει και να δημιουργήσει επεισόδια.
Χαρακτηριστικό της συμπεριφοράς του και της πρακτικής του είναι ότι μήνυσε το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ κ. Μπάμπη Αγγελετόπουλο που τον προστάτευσε, ώστε να αποχωρήσει από το γήπεδό μας με ασφάλεια. Το ίδιο, μηνυτήρια αναφορά, έκανε και στον ποδοσφαιριστή μας Σταμάτη Συρίγο, που ουδέποτε τον πλησίασε εχθές το απόγευμα. Να υπενθυμίσουμε ότι ο αθλητής Συρίγος, ένας από τους αρχηγούς μας, εισέπραξε τη φιλοξενία-επίθεση του κου Κούγια σε πρόσφατη επίσημη επίσκεψη της ομάδας μας στο στάδιο της Παναχαϊκής, οπότε ο προπονητής μας τον φυγάδευσε για να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Να σημειωθεί ότι σε αυτή τη περίπτωση η Διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή είχε ειδοποιηθεί κανονικά για την έλευση μας. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του.

golden3.gr