Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Ολονύχτιο γλέντι μέχρι πρωίας στα μπουζούκια o Ολυμπιακός, παράγοντες, παίχτες και οπαδοί, γιόρτασαν τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. - 38ο είναι αυτό!


Μέχρι τα ξημερώματα διασκέδασαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μετά τη χθεσινοβραδινή τους νίκη επί του Παναθηναϊκού. Το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι πρωίας από όλη την ομάδα.Το ραντεβού δόθηκε για το κέντρο που τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος και η Έλενα Παπαρίζου και το κέφι ήταν απίστευτο.
Το ποδοσφαιρικό τμήμα γιόρτασε τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση του προέδρου της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη αφού το 38ο πρωτάθλημα είναι προ των πυλών…
Ο ηγέτης της ΠΑΕ είχε τρελά κέφια ενώ ακολούθησε ο Ραούλ Μπράβο, ο οποίος αποθεώθηκε από τον Αντώνη Ρέμο, αλλά και οι Φουστέρ, Ριέρα, Νικοπολίδης, Ιμπαγάσα, Τζιμπούρ, Μανιάτης, Νικοπολίδης και ο Μάρκο Πάντελιτς με τη σύζυγο του. Ο Σέρβος έκλεψε την παράσταση με τον λουλουδοπόλεμο και έφυγε τελευταίος από το μαγαζί ενώ πολλοί συμπαίκτες του συνέχισαν σε γνωστό κλαμπ στο κέντρο της Αθήνας.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μαζί με τους Σωκράτη Κομινάκη και Νίκο Καραχάλιο χαιρέτησαν όλους τους παίκτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ενώ στη συνέχεια τα φώτα έπεσαν πάνω στο σκόρερ του πρώτου γκολ, Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος ανέβηκε στην πίστα όταν ακούγονταν το σύνθημα «Είναι στο μυαλό κάτι μαγικό» παροτρύνοντας τους φίλους του Ολυμπιακού και τους συμπαίκτες του να το τραγουδήσουν.
Ο Αντώνης Ρέμος συνεχάρη τον πρόεδρο του Θρύλου και τους παίκτες για τη νίκη αλλά με ένα τραγούδι του «Μα δεν τελειώσαμε» είπε πως δεν τελείωσε το πρωτάθλημα… Καλή φωνή ο Ρέμος αλλά όχι και καλός στις προβλέψεις.
Ο αντιπρόεδρος Σωκράτης Κομινάκης πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε τη Θάλασσα του Πειραιά, με τον Κούλη Δουρέκα να ανεμίζει από το τραπέζι μια μεγάλη σημαία του Ολυμπιακού!
Πρωταγωνιστές στο κέφι από τους παίκτες ο Ραούλ Μπράβο και ο Άριελ Ιμπαγάσα που χόρεψαν στους ρυθμούς του dj και ο Μιραλάς με τον Φουστέρ στον λουλουδοπόλεμο.