Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Η Παναχαϊκή κόντρα στον Παναιγιάλειο στη «μάχη της Αχαΐας» - Η Κόρινθος υποδέχεται τον Αίαντα Σαλαμίνας

Η 21η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Football League 2 έχει στο επίκεντρο την Πάτρα. Εκεί η Παναχαϊκή υποδέχεται τον Παναιγιάλειο στη «μάχη της Αχαΐας». Είναι μια αναμέτρηση όπου πέρα από το γόητρο, το βαθμολογικό κίνητρο είναι κάτι παραπάνω από ισχυρό. Τόσο οι Πατρινοί όσο και οι Αιγιώτες έχουν μείνει πίσω στην κούρσα της κατάκτησης του τίτλου και ουσιαστικά θα παίξουν με την πλάτη στον τοίχο.
Ενδεικτικό είναι το ότι η ισοπαλία δεν βολεύει κανέναν από τους δύο «μονομάχους». Οι γηπεδούχοι εκτός του τραυματία Χρόνη ,είχαν μια απώλεια της τελευταίας στιγμής, καθώς ο Γιάννης Κοιλιάρας τέθηκε νοκ άουτ λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς, ωστόσο ο Ηλίας Φυντάνης έχει λύσεις για να καλύψει το κενό του.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ηλίας Φυντάνης): 12. Δρακόπουλος, Αθανασόπουλος, 24. Χάχαλης, 2. Ακπαρίδης, Σετάι, 4. Γ. Λαμπρόπουλος, Γ. Ιωάννου, Λαζαρίδης, Κωνσταντινίδης, 10. Βλασόπουλος, 15. Πάνος, Μαρτίνος, Φούφουλας, 26. Ντίνας, Ατματζίδης, Κοκλιώτης, 7. Ζαχαράτος, Πυθαρούλης, Δελαπόρτας, 77. Στεργίδης, 21. Λουμπαρδέας, Πάγκαλος, 13. Ουρτάδο, 9. Καραγιάννης, 19. Κυβελίδης.
Στην αντίπερα όχθη ο Παναγιώτης Τζαναβάρας   βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει , πλην του στραυτεμένου Γκίκα, όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ, ενώ είδε τον Νίκο Ιορδανίδη έπειτα από καιρό να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα, ωστόσο δύσκολα θα αγωνιστεί.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): 31. Ανδρούτσος, Μούζος, 2. Σανδραβέλης, 8. Μπουλούμπασης, Αργυρόπουλος, 33. Κοροβέσης, 99. Σκαρτσίλας, 23. Ραμπαβίλας, 44. Λίτσος, 20. Γεωργίου, 21. Γκοτσούλιας, Παπαδόπουλος, 40. Λιόσης, 14. Σιώκος, 13. Πελέκης, Τριανταφυλλάκης, 10. Χρυσάφης, Χαϊκάλης, 7. Στάικος, 27. Ιορδανίδης , Γραμματικόπουλος 19. Διαμαντόπουλος.
Αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζει η «μάχη της εξέδρας», καθώς αναμένεται αρκετός κόσμος στο γήπεδο της Αγυιάς, μεταξύ των οποίων θα είναι και 400 περίπου οπαδοί του Παναιγιάλειου.

ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ
Από την πλευρά της η πρωτοπόρος Κόρινθος αναμένεται να έχει εύκολο έργο κόντρα στον Αίαντα Σαλαμίνας. Η ομάδα του Νίκου Κουρμπανά θα προσπαθήσει να «καθαρίσει» νωρίς το ματς και ταυτόχρονα θα περιμένει απώλειες των άλλων διεκδικητών της ανόδου ώστε να ξεφύγει. Η "Μπάρτσα" θα παίξει χωρίς τους τιμωρημένους Φραγκάκη ,Φίλη και Σπυρόπουλο και τον Ζάρκο που έχει ίωση.
ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): 91. Δημαράκης, 99. Αρχοντάκης, 88. Καρνέσης, Χουστουλάκης, 34. Ψυχογιόπουλος, 16. Γιαννούλης, 17. Στυλιανίδης, 33. Σεντεμέντες, 4. Παππάς Σπ., 7. Παππάς Χρ., 8. Μαντάς, Μεϊμάρογλου, 14. Μπιτσάκος, Μπένος, Τσουλάκος, 24. Παπαευθυμίου, Μαρίνος, 26. Νικολάου, 31. Παυλίδης, 10. Δημητριάδης, 20. Καφαντάρης.
Με δύο απουσίες πρόκειται να παραταχθεί ο Αίας Σαλαμίνας του Σάκη Βερούτη . Εκτός πλάνων του κόουτς είναι ο Κουσκουνάς εξαιτίας της κλοπής στο σπίτι του , στα Κλένια,  και της κακής ψυχολογικής κατάστασης που βρίσκεται, ενώ δεν θα παίξει και ο τιμωρημένος Μουσταφίδης.
ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (Σάκης Βερούτης): 1. Γκιόκας, 23. Πονηρός, 2. Τερλελής, 3. Τσιριγώτης, 4. Σιέρρας, 47. Λίτσης, 26. Τσάτσας, 87. Αντωνίου, 19. Ανδριανόπουλος, Λαζαρίδης, Βασιλείου 9. Μοντεσάτος, 14. Δεληγιάννης, Δημογιάννης, Χρήστος, 17. Δουρούκης, 88. Σαρακίνης, 20. Νέσκιορ, 25. Μακρόπουλος, Νταϊφώτης, Σιδέρης, 24. Χαϊντούτης, 27. Πολύζος, Τόλιμιρ, 77. Καραχάλιος,, 6. Σωτήρ, 66. Μητσέας, 99. Θέος.

 ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Σπουδαίο ματς διεξάγεται και στη Ρόδο μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και του Ηρακλή Ψαχνών. Είναι δύο ομάδες που βρίσκονται σε τροχιά ανόδου και έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από τον πρώτο γύρο, από τότε που οι Ευβοιώτες είχαν υποχρεώσει τα «ελάφια» στην πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα με 3-1 δείχνοντας κάποιες από τις διαθέσεις τους εν όψει της συνέχειας
Επικίνδυνη έξοδος για τον δεύτερο της βαθμολογίας Πλατανιά, που δοκιμάζεται εκτός έδρας με αντίπαλο τον ισχυροποιημένο μετά τον Γενάρη Ασπρόπυργο.
Στα Μεγάρα ο τεχνικός του Βύζαντα , Μουράτ Σεροπιάν δεν υπολογίζει τους Όκουε και Γεωργακόπουλο που είναι τιμωρημένοι και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με την Χερσόνησο . Από την άλλη ο Άγγελος Βαρδάκης δεν έχει συμπεριλάβει στην αποστολή του τον τιμωρημένο Μασέλη και τον τραυματία Αριστεινίδη.
Στο  Ρουφ ο τεχνικός του ΠΑΟ Ρουφ Μίλτος Γκόφας δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Θεοδωρόπουλο στην σημεριμή κόντρα της ομάδας με τον Πανηλειακό. Από την πλευρά του   τεχνικού του Πανηλειακού Δημήτρη Τόγια οι σίγουροι απόντες του είναι οι Παπαγεωργίου και Καπετανάκης ενώ εξαιρετικά αμφίβολοι θεωρούνται οι Δούλος και Τσαντίλης.
 Τέλος οι αγώνες Κεραυνός Κερατέας - Απόλλων Σμύρνης και Χανιά - Αγία Παρασκευή δεν διεξάγονται λόγω της αποβολής από το πρωτάθλημα του Κεραυνού και της Αγίας Παρασκευής και των οποίων οι αντίπαλες παίρνουν άκοπα τα τρίποντα..