Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Μολότοφ στο σπίτι του Τοροσίδη - Χούλιγκανς προκάλεσαν φθορές και έγραψαν απειλητικά συνθήματα

Η αλητεία και η... αρρώστια μετά το ντέρμπι συνεχίζεται! Ξημερώματα Δευτέρας, άγνωστοι επιτέθηκαν στο σπίτι του Βασίλη Τοροσίδη στο Χαϊδάρι πετώντας μολότοφ και σπάζοντας αυτοκίνητα στην πυλωτή!
Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού έλειπε από το σπίτι, έχοντας ταξιδέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του εκμεταλλευόμενος το διήμερο ρεπό της ομάδας του, την ώρα που οι χούλιγκανς προκάλεσαν φθορές σε αυτοκίνητα που τελικά άνηκαν σε άλλους ένοικους της πολυκατοικίας.
Επίσης,
πριν αποχωρήσουν, έγραψαν απειλητικά και υβριστικά συνθήματα εναντίον του στους τοίχους.Η επίθεση έγινε γύρω στις 2 τα ξημερώματα και η αστυνομία που έφτασε σχεδόν μιάμιση ώρα μετά ψάχνει τους ενόχους...
Ο Τοροσίδης ενημερώθηκε για το τι συνέβη και συνομίλησε με ενοίκους της πολυκατοικίας του ενώ είναι, όπως είναι λογικό, ιδιαίτερα προβληματισμένος από το περιστατικό.
«Δεν πρέπει να γίνονται»
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγύρισαν τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και τη διαφαινόμενη κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως όλοι επισήμαιναν μετά τον αγώνα πως η εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο είναι κάτι καταδικαστέο:
«Αυτά είναι πράγματα που δεν πρέπει να γίνονται. Δεν είναι σωστό να επιτίθενται οπαδοί σε παίκτες της αντίπαλης ομάδας. Εχουμε βρεθεί κι εμείς σε αυτήν τη θέση στο παρελθόν και είναι πράγματα που όλοι τα καταδικάζουν. Επιτέλους να σταματήσουν αυτά τα φαινόμενα».
Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ορισμένοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δεν είχαν αρχικά καταλάβει ότι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» είχαν επιτεθεί σε παίκτες του Παναθηναϊκού, όπως επίσης πρέπει να εστιάσει κάποιος και στην προσπάθεια που έκαναν παίκτες της πειραϊκής ομάδας για να προστατεύσουν τους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού».
Φαίνεται άλλωστε πολύ καθαρά από το βίντεο ότι παίκτες του Ολυμπιακού, όπως για παράδειγμα ο Πάντελιτς, ο Ριέρα αλλά και άλλοι, προσπαθούν να προστατεύσουν τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για να μπουν στα αποδυτήρια.
Δήλωση... μετάνοιας από Τοροσίδη
Δήλωση... μετάνοιας από τον Βασίλη Τοροσίδη. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αποτέλεσε ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της βραδιάς του ντέρμπι, με τα όσα έγιναν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Μία μέρα μετά, με επίσημη δήλωσή του, ζήτησε συγγνώμη για την αποβολή του, ενώ σχετικά με τους παίκτες του ΠΑΟ, θύμισε πως σε λίγες μέρες με κάποιους από αυτούς θα είναι συμπαίκτες στην Εθνική ομάδα.
Αναλυτικά η δήλωση του Βασίλη Τοροσίδη:
«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή και τους φιλάθλους της ομάδας μου για την αποβολή μου στο ντέρμπι. Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μας χωρίζουν μόνο 90 λεπτά στο γήπεδο.
 Πολλές φορές η ένταση του αγώνα σε κάνει να παραφέρεσαι, όμως σε λίγες μέρες όλοι μαζί θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να πετύχει τους στόχους της η Εθνική μας ομάδα».