Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Παναιγιάλειος: Η προπόνηση της Τετάρτης και οι δηλώσεις Τζαναβάρα

"Η ομάδα βρίσκει ρυθμό. Πιστεύω πως κάνουμε τα σωστά βήματα"

Με διπλή προπόνηση και χωρίς επιπρόσθετα προβλήματα συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Παναιγιαλείου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή Ψαχνών την Κυριακή (3 μ.μ.) για την 19η αγωνιστική.
Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας είχε στη διάθεσή του όλους τους παίκτες πλην του τραυματία Ιορδανίδη. Επίσης, δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Σιώκος. Ο Χαϊκάλης συμμετείχε επιφυλακτικά στο προπονητικό δίτερμα, ωστόσο, αναμένεται να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση της Κυριακής, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Λίτσο που απουσίασε από τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις.
Η απουσία του Ιορδανίδη και η διαφορετικότητα του Ηρακλή Ψαχνών από τον Αίαντα Σαλαμίνας ίσως ωθήσει τον Παναγιώτη Τζαναβάρα να προβεί σε 2-3 αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη αναμέτρηση.

«ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΡΥΘΜΟ»
«Η ομάδα βρίσκει ρυθμό. Πιστεύω πως κάνουμε τα σωστά βήματα. Το έχω τονίσει πολλές φορές και δεν αποτελεί δικαιολογία. Είναι δύσκολο να κάνεις πρωταθλητισμό και παράλληλα να προσπαθείς να φτιάξεις μία καλή ομάδα. Θα κάνουμε ότι μπορούμε να χωρέσουμε δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη.
Το παιχνίδι στα Ψαχνά είναι δύσκολο όπως όλα τα υπόλοιπα της σειράς. Δεν τα ξεχωρίζουμε, κοιτάμε κάθε αγώνα χωριστά με τις ιδιαιτερότητές του και τις ανάγκες του
», δήλωσε ο προπονητής του Παναιγιαλείου, Παναγιώτης Τζαναβάρας.
•Στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών ο Παναιγιάλειος θα έχει και τη συμπαράσταση φιλάθλων του. Μερικές δεκάδες φίλοι της «Μαύρης Θύελλας» θα ξεκινήσουν από το Αίγιο και την Αθήνα να ενισχύσουν την προσπάθεια των «μελανολεύκων».

thebest.gr