Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Αχαΐα: Αποκλεισμένη από το χιόνι η Κλειτορία

Αγώνας δρόμου για να ανοίξουν οι δρόμοι - Με αλυσίδες διεξάγεται αυτή την ώρα η κίνηση των οχημάτων


Συνεχίζεται η έντονη χιονόπτωση αυτή την ώρα, σε όλη την ορεινή Αχαΐα, με αποτέλεσμα να απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς. Η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με αντιολισθητικές αλυσίδες, ενώ εδώ και μια ώρα έχει διακοπεί, λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης, η κυκλοφορία στους δρόμους που οδηγούν στην Κλειτορία.
Την ίδια ώρα στο δρόμο βρίσκονται τα εκχιονιστικά μηχανήματα της ΔΕΣΕ προκειμένου να ανοίξουν τους δρόμους και να επανέλθει η κυκλοφορία. Κλειστός είναι αυτή την ώρα και ο δρόμος Περιστέρας – Χιονοδρομικού.
Παρά την ισχυρή χιονόπτωση από τις 7:00 πμ άνοιξε η Επαρχιακή Οδός Πούντας - Καλαβρύτων αλλά και Αιγίου-Καλαβρύτων έπειτα από ολονύχτιες προσπάθειες των συνεργείων της Νομαρχίας και της πολιτικής προστασίας. Αυτή τη στιγμή προβλήματα παρουσιάζονται στην Καλαβρύτων-Κλειτορίας (Πριόλιθος) αλλά και εκεί θα δοθεί στην κυκλοφορία τις επόμενες ώρες.
Συνιστάτε μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς και απαραίτητη προμήθεια αντιολισθητικών αλυσίδων. Οι οδηγοί να μην αφήνουν τα αυτοκίνητα τους κάτω από δέντρα και από καταλήξεις στεγών!

thebest.gr