Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Έκτακτη Εθελοντική Αιμοδοσία στις 27 Φεβρουαρίου στην Ακράτα


Ο  σύλλογος  Εθελοντών Αιμοδοτών Ανατολικής  Αιγιάλειας « Ο ΔΕΣΜΟΣ » θέλοντας να καλύψει τις έκτακτες ανάγκες σε αίμα, που παρατηρούνται την περίοδο αυτή (αναβάλλονται ακόμη και προγραμματισμένα χειρουργεία ) αλλά και αναγκών που  τυχόν θα προκύψουν από πιθανά τροχαία (ευχόμαστε  να μην υπάρξει ούτε ένα τροχαίο αιματηρό ατύχημα ) λόγω της  μεγάλης κίνησης του τριημέρου της  Τυρινής  - Καθαρά Δευτέρα-  προς την περιοχή μας ), σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών « Ο Αγ. Ανδρέας»  διοργανώνει την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου  έκτακτη Εθελοντική Αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Ακράτας από τις 08,30 μέχρι 13,00 .
Η ζωή είναι δώρο του θεού στον άνθρωπο. Η προσφορά αίματος είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση αγάπης είναι η συνέχεια της ζωής μέσα στο χρόνο. Αυτό που για σένα μπορεί να είναι απλά χάσιμο χρόνου για κάποιον συνάνθρωπο μας είναι η Ζωή. Ας  μη ξεχνάμε ότι από λίγα γραμμάρια  Αίμα εξαρτάται πολλές φορές η ΖΩΗ ενός συνανθρώπου μας, ενός φίλου μας, ενός αγαπητού μας προσώπου  η ακόμη  και  του  ιδίου  του  εαυτού μας.
 Το  Δ.Σ. Πληροφορίες: Τόλιος Παναγιώτης, Τηλ   6976007229, FAX   2696022831, e-mail: patolios@otenet.gr  ggaakrat@otenet.gr