Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

O Κύψελος «πέταξε» 2 βαθμούς στην έδρα του. Ο Παννεμεατικός πέρασε στην κορυφή

Α’ ΟΜΙΛΟΣ
«Πέταξε» δύο σημαντικούς βαθμούς στην έδρα του ο Κύψελος Κορίνθου καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1 – 1 με τον ΠΑΟΚ , αν και «έπιασε» στην κορυφή της βαθμολογίας τον Α. Ο. Σολομού που έχει ένα αγώνα λιγότερο και ίσως στο τέλος να αποδειχθούν μοιραίοι για την άνοδο καθώς καραδοκεί και ο Άλμπαρτος Κόρφου που ακολουθεί από κοντά..
Σε άλλο αγώνα της 15ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Β’ Κορινθίας που έγινε σήμερα ο Αετός Αγγελοκάστρου επικράτησε με 1 – 0 της ομάδας των Γαλάζιων Νέων. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο με τους αγώνες:
ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΤΕΝΝΕΑΤΗΣ
ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ - ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΠΡΟΟΔΟΣ AΓ. ΒΑΣΙΛ. - ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΟΥ
ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡ



Β’ ΟΜΙΛΟΣ
Ο Παννεμεατικός επικράτησε με 5 – 2 του Ολυμπιακού Άσσου και πέρασε πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα του 2ου ομίλου στη Β’ Κορινθίας , ενώ στο πόντο τον ακολουθεί , με ένα αγώνα λιγότερο η Θύελλα Πετρίου , όπου δοκιμάζεται αύριο στο Καμάρι από τον Πανκαμαριακό. Σε άλλους αγώνες του ομίλου που έγιναν , στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής , οι Νέοι Στιμάγκας επικράτησαν με 2 -1 του Άρη Αρχαίας Κορίνθου , ενώ η Θύελλα Κάτω Διμηνιού «σάρωσε» με 4 – 0 την Λυκοποριά. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο με τους αγώνες:
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ - ΑΡΑΤΟΣ
ΑΠΕΣΣΑΣ - Π.Γ.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ