Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Νίκησαν Παο και Αεκ

Με δυο γκολ από τους... άσφαιρους Ζιλμπέρτο Σίλβα και Καντέ ο Παναθηναϊκός «καθάρισε» από νωρίς το εμπόδιο του Εργοτέλη με 2-0 και κράτησε και δυνάμεις για την Τετάρτη και το ματς με την ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος είχε να σκοράρει από την πρώτη χρονιά του στο «τριφύλλι», ενώ ο Γάλλος βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πολύ καλοί οι νταμπλούχοι στο πρώτο μισό, κατέβασαν ταχύτητα στο δεύτερο. Στους τέσσερις μειώθηκε η διαφορά των «πρασίνων» από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, που δοκιμάζεται αύριο στον Βόλο.

*Ισόπαλες χωρίς σκορ αναδείχθηκαν Ηρακλής και Κέρκυρα σε αναμέτρηση που διεξήχθη στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες μετά τις μονομαχίες τους για το κύπελλο είχαν ακριβώς το ίδιο κίνητρο. Να πάρουν τους βαθμούς ώστε απομακρυνθούν περισσότερο από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Η τέταρτη κατά σειρά αναμέτρηση των δύο ομάδων δεν διέφερε σε τίποτα από τις υπόλοιπες αφού τόσο η ποιότητα όσο και οι φάσεις δεν αποζημίωσαν το κοινό που θα περίμενε κάτι διαφορετικό.

*Τέλος πριν προλάβει να ξεκινήσει το παιχνίδι η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στην Ξάνθη και ουσιαστικά να... τελειώσει το ματς! Οι παίκτες του Χιμένεθ νίκησαν 2-0, αλλά προβλημάτισαν για μία ακόμη φορά με την απόδοσή τους. Λεονάρντο και Λυμπερόπουλος πέτυχαν τα γκολ, ενώ θετικό ήταν το ντεμπούτο του Μίτσελ.