Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Συνάντηση Δέδε με Διευθυντές των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης  της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας κ. Γιώργος Δέδες την Πέμπτη  27/1/011 συναντήθηκε με τους Διευθυντές των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας όπου εξέτασαν σημαντικά θέματα όπως τη στέγαση των νέων υπηρεσιών και την καλύτερη δυνατή οργάνωση των υπηρεσιών, προκειμένου να παράγεται καθημερινά έργο, αλλά και να εξυπηρετούνται οι πολίτες.
«Οι πολίτες» τόνισε ο κ. Δέδες «μας κρίνουν και μας αξιολογούν όλους και εμάς που είμαστε αιρετοί κι έχουμε πάρει την εντολή τους για μια καλύτερη Δημόσια Διοίκηση, αντιμετωπίζοντας τα κακώς κείμενα, αλλά και εσάς που είσθε δημόσιοι λειτουργοί .
Το κλειδί για την επιτυχία αυτής της πολύ σημαντικής διοικητικής μεταρρύθμισης το κρατάτε εσείς και οι εργαζόμενοι της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας.
Την ευθύνη έχει ο καθένας από μας ατομικά, αλλά και όλοι μας συλλογικά. Κάθε ολιγωρία και αδιαφορία θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στο άλμα προς τα εμπρός  που πρέπει να κάνουμε.
Επιδίωξη μου θα είναι να έχουμε  συχνές συναντήσεις μαζί, αλλά και με τους τμηματάρχες ώστε να σχεδιάζουμε και να προγραμματίζουμε από κοινού, αλλά και να ελέγχουμε την υλοποίηση αυτών των αποφάσεων». Ο κ. Δέδες επανέφερε μια πρόσφατη δήλωσή του που τόνιζε ότι :« Τυχόν διοικητικά λάθη διορθώνονται και επιλύονται αλλά δεν θα δεχτώ σκόπιμες παρατυπίες και δεν θα υπάρχει καμία ανοχή σε ζητήματα ηθικής τάξης ».
Μετά την τοποθέτηση των εργαζομένων στα επιμέρους τμήματα ο κ. Δέδες θα ξαναπεράσει από τις Διευθύνσεις προκειμένου να συνεχίσει τον εποικοδομητικό διάλογο με τους εργαζόμενους που είχε ανοίξει πρόσφατα, γιατί η καρδιά και το νεύρο της κάθε διεύθυνσης είναι οι εργαζόμενοι. «Είμαι σίγουρος» τόνισε ότι «οι διευθυντές, οι τμηματάρχες και οι εργαζόμενοι της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας θα κάνουν το καθήκον τους, ούτως ώστε να πραγματοποιήσουμε όλοι μαζί το όραμά μας για μια νέα σύγχρονη Δημόσια Διοίκηση, για μια ανεπτυγμένη και αναβαθμισμένη Κορινθία».
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ