Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Δοκιμάζονται οι πρωτοπόροι σε Πύργο και Κρήτη

Οι Κρητικοί και οι Πυργιώτες είναι αυτοί που θα κρίνουν τις πρώτες θέσει του βαθμολογικού πίνακα του Νοτίου ομίλου στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Όλες οι Κρητικές ομάδες αντιμετωπίζουν συλλόγους που έχουν βλέψεις για... επάνω, ενώ ο Πανηλειακός θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος τον Ηρακλή Ψαχνών μέσα στον Πύργο.
Ο Ηρακλής Ψαχνών θέλει μόνο νίκη για να συνεχίζει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Η ομάδα του Πανηλειακού είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ελπίζει ότι το μεσημέρι της Κυριακής θα φτάσει σε μια σπουδαία νίκη, απέναντι στην ομάδα που ηγείται της βαθμολογίας του νοτίου ομίλου της Γ? Εθνικής που θα τους ανυψώσουν και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Για την κατάκτηση της νίκης όμως, απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η βοήθεια των φιλάθλων της ομάδας, που θα πρέπει να βρεθούν στο στάδιο του Πύργου, για να είναι ο 12ος παίκτης των «ερυθρόλευκων».
Η "Μπάρτσα" του Νίκου Κουρμπανά που ακολουθεί , στον πόντο την ομάδα της Εύβοιας , χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα αντιμετωπίζει στα Χανιά την τοπική ομάδα, ενώ η μέχρι πριν λίγες ημέρες πρωτοπόρος Ρόδος ,που στον πάγκο της κάνει ντεμπούτο ο Αιγιώτης τεχνικός Δημήτρης Σπανός, παίζει και αυτή στην Κρήτη κόντρα στον Ολυμπιακό Χερσονήσου.  Ο Απόλλων Σμύρνης έχει σχετικά εύκολο έργο στη Ριζούπολη, με αντίπαλο τον Πλατανιά Χανίων
Στα άλλα ματς ο Παναιγιάλειος του Παναγιώτη Τζαναβάρα υποδέχεται τον Αίαντα Σαλαμίνας και ο ΠΑΟ Ρουφ τον Βύζαντα Μεγάρων. Αξίζει να σημειωθεί ότι Παναχαϊκή και Ασπρόπυργο παίρνουν άνετα το «τρίποντο» χωρίς αγώνα, αφού Αγία Παρασκευή και Κεραυνός Κερατέας έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.
Όλες οι αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν στις 15:00, εξαιρουμένου του ματς της Χερσονήσου με την Ρόδο που είναι προγραμματισμένο για τις 14:00:


18η αγωνιστική
Χερσόνησος – Ρόδος
Παναιγιάλειος – Αίας Σαλαμίνας
Απόλλων Σμύρνης - Πλατανιάς
Πανηλειακός – Ηρακλής Ψαχνών
Χανιά – Κόρινθος
ΠΑΟ Ρουφ – Βύζας Μεγάρων
Αγία Παρασκευή – Ασπρόπυργος 0 – 3 α. α.
Παναχαική – Κεραυνός Κερατέας 3 – 0 α. α