Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Πρόωρες εκλογές και "απόδραση" Παπανδρέου βλέπει ο Καρατζαφέρης. "Σενάριο που ο Πρωθυπουργός εξετάζει σοβαρά"


Ως ένα εξαιρετικά πιθανό και σοβαρό σενάριο, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο «Βήμα FM» ο κ.Καρατζαφέρης εκτίμησε ότι τα περί εκλογών «είναι ένα σενάριο το οποίο ο πρωθυπουργός εξετάζει πολύ σοβαρά». Εξέφρασε δε την πεποίθηση ότι έχουν γίνει οι απαραίτητες συζητήσεις και βολιδοσκοπήσεις και είπε ότι οι πιθανές εκλογές, θα διεξαχθούν με "λίστα", για να ξεκαθαρίσουν οι δύο αρχηγοί, τα εσωτερικά προβλήματα που έχουν στα κόμματα τους,

Ακόμη υποστήριξε ότι ο κ. Γ. Παπανδρέου θα αποδεχτεί την θέση του ΓΓ του ΟΗΕ: «Η αποδοχή της θέσης του ΓΓ του ΟΗΕ από κ. Παπανδρέου, δεν θα είναι απόδραση τύπου Καραμανλή», είπε ο κ. Καρατζαφέρης

Αναφερόμενος στο πόρισμα για την υπόθεση Siemens, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ υποστήριξε ότι εξελίσσεται σε ένα “αλισβερίσι” και σημείωσε ότι οι θέσεις των δύο μεγάλων κομμάτων είναι μια εσωτερική διαδικασία για την άμυνα και την αμοιβαία προφύλαξή τους.

«Θα 'τσαλακωθούν' ανεπανόρθωτα στα μάτια της κοινής γνώμης και του Ελληνικού λαού, εάν αφεθεί και λάμψει η αλήθεια και αναδυθούν τα πραγματικά γεγονότα», είπε.

ΠΗΓΗ: BEST NEWS