Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Με εντολή Τατούλη δε δίνουν του Δράκου γραφείο στο Διοικητήριο

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης δε δείχνει διατεθειμένος να δώσει στον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Δημήτρη Δράκο γραφείο στο Διοικητήριο Μεσσηνίας.
Για το θέμα αυτό συναντήθηκαν χθες ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μαλαπάνης και ο κ. Δράκος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τατούλης έχει δώσει εντολή να μη δοθεί γραφείο στο Διοικητήριο, ούτε στον κ. Δράκο ούτε στον επικεφαλής της “Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου“ Θανάση Πετράκο, που έχει ζητήσει. Και γι’ αυτή την εντολή ο αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον κ.
Δράκο. Όταν τον ρώτησαν από την εφημερίδα Ελευθερία σχετικά, ο κ. Μαλαπάνης απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα για το αν υπάρχει τέτοια εντολή. Επεσήμανε όμως ότι «ο περιφερειάρχης και το Περιφερειακό Συμβούλιο δίνει τους χώρους», επιβεβαιώνοντας ότι ο κ. Τατούλης έχει την ευθύνη. Σ’ ό,τι τον αφορά παρατήρησε πως «ο Χρήστος Μαλαπάνης είναι διαχειριστής κι έχει την ευθύνη για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών».

Στην Τρίπολη
«Θα τηρηθεί απόλυτα η νομιμότητα και οι διαδικασίες που ορίζονται από το νόμο 3852/2010 (που αφορά στον «Καλλικράτη»), αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Χρ. Μαλαπάνης, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα περί μη διάθεσης χώρων στους συνδυασμούς της μειοψηφίας στο Διοικητήριο, στην Καλαμάτα. Όπως διευκρινίζει ο αντιπεριφερφειάρχης, «θα διατεθούν χώροι και γραμματειακή υποστήριξη στις μειοψηφίες στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη ».
report24.gr