Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Διπλό ένοπλο "χτύπημα" σε τράπεζες σε Αίγιο και Πάτρα

Σ ε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας στην Αχαΐα σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν οι ληστές διπλού ενόπλου κτυπήματος που έγινε σήμερα σε τράπεζες της Πάτρας και του Αιγίου.
Συγκεκριμένα:
Δέκα λεπτά πριν τις 2:00 μ. μ. χτύπησαν τέσσερις ληστές στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας που βρίσκεται στον χώρο του Πανεπιστημίου Πατρών. Οι δράστες οι οποίοι φορούσαν κράνη, υπό την απειλή όπλων απαίτησαν από τον ταμεία τα χρήματα που βρίσκονταν εκείνη την στιγμή στην Τράπεζα και μέσα σε λίγα λεπτά εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση με μηχανές μεγάλου κυβισμού. Oι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η λεία των δραστών ανέρχεται στα 2.500 ευρώ.
Λίγο αργότερα σημειώθηκε και δεύτερη ένοπλη ληστεία ,που έχει πολλές ομοιότητες με τις πρόσφατες ένοπλες ληστείες στην Αιγείρα και της Εθνικής Τράπεζας της οδού Παπαφλέσσα στην Πάτρα. Αυτή την φορά οι δράστες κραττώντας καλάσνικοφ εισέβαλαν στην Εθνική Τράπεζα του Αιγίου σπάζοντας την τζαμαρία με βαριοπούλες. Οι ληστές που διέφυγαν με τζιπάκι, άρπαξαν από την τράπεζα του Αιγίου, περίπου το ποσό των 250.000 ευρώ.