Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Η απάντηση του Κώστα Κλωνή στο Δελτίο Τύπου Κίνησης Πολιτών του κ. Αντώνη Κλαδούχου

"Η ολοκληρωμενη επιθεση στο πρόσωπο μου, απο τον κ. Κλαδούχο ήταν αναμενόμενη.
Είναι γνωστό πλέον σε όλους οτι όταν οποιοσδήποτε έχει διαφορέτικη γνώμη , τον κριτικάρει και δεν τον στηρίζει στις προσωπικές επιλογές του , θα υποστεί ανελέητη προσωπική επίθεση που πολλές φορές φθάνει τα όρια της συκοφαντίας.
."
Ο κ. Κλαδούχος με ανακοινώσεις του, αλλά κυρίως με διαρροές απο το γνωστό περιβάλλον του ,του τύπου «Ράδιο Αρβύλα με κατηγορεί δημόσια ως «Δημοδίαιτο και επαγγελματία της Αυτοδιοίκησης» επειδή διεκδικώ την νόμιμη αποζημίωση για την υπεύθυνη θέση που ο ίδιος μου ανέθεσε δια του Δημοτικού Συμβουλίου ως Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Ξ.
Η αποζημίωση που ρητά προβλέπει ο νόμος ειναι ακριβώς η ίδια μ΄αυτές που δικαιούνται και παίρνουν η κ. Καζάνη(10 χρόνια),ο κ.Ψαράκης (τουλάχιστον για 8 χρόνια),ο κ. Λογοθέτης ( για 8 χρόνια), ο κ. Μενούνος ( για 6 χρόνια),και εχουμε και συνέχεια, και πολλοί άλλοι συνάδελφοι και στενοί συνεργάτες του .
Γι αυτους ισχύουν τα ίδια που αποδίδει σε μένα;
Η΄ απλά απαλλάσσονται της μομφής ως ημέτεροι;
Το τραγικό ομως είναι οτι ο ίδιος ο κ.Κλαδούχος ως Δήμαρχος , όχι απλά και μόνο εισπράττει την παχυλότατη αποζημίωση (48,300€ τον χρόνο) αλλά παίρνει επιπλέον και 20 % επ΄ αυτών, δηλαδή 805 € μηνιαίως (ή 9660€ ετησίως) που προβλέπει ο νόμος ως προαιρετικό πρόσθετο επίδομα με την απαραίτητη προυπόθεση την άψογη είσπραξη των εσόδων.
Ενώ λοιπόν ο κ. Δήμαρχος εισπράττει ο ίδιος την νόμιμη αποζημίωση που ορίζει ο νόμος και ενώ επιλέγει να εισπράττει και επιπλέον το 20% (άσχετα αν οι πραγματικές επιδόσεις του Δήμου νομιμοποιούν επαρκώς την είσπραξη αυτού του ποσού). Συνολικά εισπράττει ετησίως μόνο (57.960€)-επι 8 χρόνια μέχρι σήμερα -και επι 12 χρόνια μέχρι το 2014- μεμφεται εμένα επειδή τόλμησα να διεκδικήσω τα απολύτως νόμιμα, όπως ο ίδιος και οι υπόλοιποι συνεργάτες του κάνουν.
Επομένως, ο ίδιος διαχρονικά εχει εισπράξει απο της αμφιλεγόμενης νομιμότητας ειδικό επίδομα 20%, 70.000 € και πλέον στην Δημαρχία του μέχρι σήμερα-πέραν της νόμιμης αποζημίωσης των 48,300€ ετησίως- αξιώνει απο εμένα, μόνο απο εμένα, να τα αποποιηθώ αν και ουδέποτε τολμησε να αρνηθει το γεγονός οτι δούλεψα σκληρά, πρόσφερα έργο με ευσυνειδησία σε πλήρες και όχι μόνο ωράριο για να ανταποκριθώ στα καθήκοντα μου.
Κύριε Α.Κλαδούχο
Η Υποκρισία, Η Αχαριστία ,η Αγνομωσύνη και η Μικρότητα, αν όχι Μικροψυχία έχουν όρια.
Δέν συνάδουν , με το οριακό έστω αξίωμα που κατέχετε

Κώστας Κλωνής