Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Κρεμάστηκε 52χρονος από γέφυρα στην Aκράτα.

Σε Αυτοκτονία αποδίδεται ο θάνατός του - Βρέθηκε σημείωμα


Ένας Έλληνας 52 ετών βρέθηκε απαγχονισμένος νωρίς το πρωί στην περιοχή της Ακράτας. Το άψυχο κορμί του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε κρεμασμένο στην γέφυρα της Παλαιάς Εθνικής Οδού από διερχόμενο, ο οποίος ενημέρωσε άμεσα τις αρχές.
Άγνωστοι παραμένουν ως ώρας οι λόγοι που οδήγησαν τον 52χρονο άνδρα στο απονενοημένο διάβημα. Σύμφωνα με ενημέρωση, η Αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, θεωρείται δεδομένη η αυτοκτονία του 52χρονου, καθώς στο σημείο βρέθηκε σημείωμα γραμμένο από τον ίδιο τον αυτόχειρα.
Στο ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε πίσω του για τους στενούς συγγενείς του και τους φίλους, γίνεται απολύτως σαφές ότι πρόκειται για αυτοκτονία, χωρίς ωστόσο να αποσαφηνίζονται τα αίτια που τον οδήγησαν στο να δώσει με τόσο τραγικό τρόπο τέλος στη ζωή του.
Ο 52χρονος άνδρας ήταν ένας άνθρωπος μοναχικός, ανύπανδρος και τελευταία μονίμως προβληματισμένος. είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να δώσει τέλος στη ζωή του όπως λένε κάτοικοι της Ακράτας, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα μελαγχολίας.

Η "Μπάρτσα" επιστρέφει στις προπονήσεις


Από αύριο, Τρίτη επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες της ομάδας της Κορίνθου.
Την Τετάρτη 29/12/2010 και ώρα 18:00 στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου θα γίνει η επαναληπτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου με κύριο θέμα την απόφαση της μετατροπής του ΤΑΠ σε ΠΑΕ.
Μετά την έκβαση της Γενικής Συνέλευσης θα ανακοινωθούν οι μεταγραφικοί στόχοι της ομάδας. Εντός της εβδομάδας θα κυκλοφορήσουν τα ημερολόγια της ομάδας για την νέα χρονιά. Εντός των ημερών θα ανακοινωθεί και ο πρώτος μεγάλος χορός της νέας χρονιάς με τον Αντώνη Ρέμο.

Σταύρος Δήμας: «Οι κραυγές δεν οδηγούν πουθενά»




«Η χώρα έχει την ανάγκη σοβαρής αντιπολίτευσης. Αυτό είναι το χρέος της ΝΔ. Αυτό οφείλει να κάνει και αυτό κάνει» λέει σε όλους τους τόνους ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κ. Στ. Δήμας, στον οποίο οφείλεται εν πολλοίς η αλλαγή στάσης του προέδρου του κόμματος κ. Αντ. Σαμαρά. Η μετριοπαθής τακτική που ακολουθεί τις τελευταίες ημέρες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και το γεγονός ότι έχει χαμηλώσει τους αντιμνημονιακούς τόνους, σε συνδυασμό με τη συναίνεση α λα καρτ έναντι των κυβερνητικών μέτρων, έχουν άμεση σχέση με τον κ. Δήμα και τις εισηγήσεις του. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ διαδραματίζει κυρίαρχο ρόλο το τελευταίο διάστημα και οι απόψεις του γίνονται δεκτές σε πολύ μεγάλο βαθμό από τον κ. Σαμαρά, ο οποίος επιχειρεί ταυτόχρονα να βελτιώσει και την ευρωπαϊκή του εικόνα.

Χειμερινή Μετεγγραφική Περίοδος (2010-2011)

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι η χειμερινή μετεγγραφική περίοδος για την τρέχουσα σεζόν (2010-2011) θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011 και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους γέροντες από τον Παγκαλαβρυτινό Σύλλογο


Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για ακόμη μία φορά ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος, ο οποίος με τις Ευλογίες του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας επισκέφθηκε το Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο Καλαβρύτων την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου και διοργάνωσαν σε συνεργασία με το Δήμο Καλαβρύτων, Χριστουγεννιάτικη γιορτή, για τους γέροντες που διαμένουν στο Κεντρο.

Στην εντατική σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ο Κώστας Βουτσάς


Πριν από λίγο εισήχθη στην εντατική νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης ο Κώστας Βουτσάς, εξαιτίας σοβαρού προβλήματος στους πνεύμονες. Ο ηθοποιός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τις ανάγκες της θεατρικής παράστασης «Το άνθος του κάκτου».

ΑΠΕ

Την Πέμπτη η τελευταία για φέτος συνεδρίαση του Δ. Σ. Ξυλοκάστρου


Την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 20.00΄, γίνεται η τελευταία , για το 2010 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξυλοκάστρου , με την παλιά του σύνθεση, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κέντρου Νεότητας Ξυλοκάστρου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 95 του Ν. 3463/06 (Ν.Δ.Κ.Κ) με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

Μια άγνωστη ιστορία καλοσύνης

Στις εορτές, όλοι έχουμε την τάση να θυμόμαστε συγγενείς, φίλους καθώς και τους φτωχούς ανθρώπους. Κατά πόσο όμως η βοήθεια που δίνουμε είναι ουσιαστική;


Κάποτε ένας φτωχός Σκοτσέζος αγρότης, ενώ δούλευε στο χωράφι του, άκουσε κάποιον να φωνάζει βοήθεια. Ήταν ένα παιδί που είχε πέσει σε ένα βάλτο και βούλιαζε. Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο αγρότης μπήκε στον βάλτο και το έσωσε. Την επόμενη μέρα δέχτηκε την επίσκεψη ενός πλούσιου αριστοκράτη, που του συστήθηκε ως πατέρας του παιδιού που έσωσε, και θέλησε να τον ανταμείψει.
 Ο αγρότης δεν δέχτηκε τα χρήματα και τότε ο αριστοκράτης πρότεινε να εξασφαλίσει στο γιο του την ίδια μόρφωση που απολάμβανε το δικό του παιδί. Έτσι κι έγινε. Ο γιός του αγρότη πήγε στα καλύτερα σχολεία και έγραψε με ανεξίτηλα γράμματα το όνομα στο πάνθεον των επιστημόνων, καθώς δεν ήταν άλλος από το σερ Αλεξάντερ Φλέμινγκ που ανακάλυψε την πενικιλίνη. Και όταν ο ευεργέτης του – ο αριστοκράτης- μετα από χρόνια αρρώστησε, η πενικιλίνη του παιδιού του οποίου χρηματοδότησε τις σπουδές τον έσωσε.

Η ιστορία δικαίωσε διπλά τον φτωχό αγρότη, καθώς το παιδί που κάποτε έσωσε από το βάλτο δεν ήταν άλλος από τον Ουίνστον Τσόρτσιλ, ο άνθρωπος που κυβέρνησε τη Μεγάλη Βρετανία και την έβγαλε από την δίνη του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου, βάζοντας τη σφραγίδα του στην ιστορία ως ο πατέρας της νίκης ενάντια στο ναζισμό.



Χρήστος Λάλος

Επικουρικές συντάξεις: Ολο το σχέδιο

Τα επικουρικά Ταμεία θα πρέπει να παρουσιάσουν στις αναλογιστικές μελέτες στοιχεία για το  προφίλ  των ασφαλισμένων
Τα επικουρικά Ταμεία θα πρέπει να παρουσιάσουν στις αναλογιστικές μελέτες στοιχεία για το "προφίλ" των ασφαλισμένων

ΠΗΓΗ:ethnos.gr

Οι περικοπές στις συντάξεις θα γίνουν ανάλογα με τη βιωσιμότητα κάθε Ταμείου, με στόχο την διαμόρφωση των επικουρικών στο 20% του συντάξιμου μισθού. Μεταβατική περίοδος από 3 έως 10 χρόνια
Το τελικό σχέδιο για τις επικουρικές συντάξεις επεξεργάζεται το υπουργείο Εργασίας, με τις προωθούμενες αλλαγές να «τρέχουν» σε δόσεις. Το ύψος των επικουρικών συντάξεων θα είναι σε άμεση συνάρτηση με τα οικονομικά δεδομένα του κάθε φορέα και για τον σκοπό αυτόν θα υλοποιηθούν αναλογιστικές μελέτες σε όλα τα Ταμεία. Για το θέμα αυτό υπήρξε την προηγούμενη εβδομάδα συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Εργασίας Γιώργου Κουτρουμάνη με διοικητές φορέων επικουρικής ασφάλισης.

Η επέλαση των «στρατηγών»...

Την εκρηκτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και στα δύο επικουρικά ταμεία του Στρατού λόγω των αμαρτιών του παρελθόντος καλείται να διαχειριστεί η παρούσα κυβέρνηση και ειδικότερα ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Αμυνας Π. Μπεγλίτης.


ΠΗΓΗ:ethnos.gr

Ούτε με τη δύναμη του έμψυχου υλικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Κίνας μπορεί να συγκριθεί ο αριθμός των Ελλήνων «αρχηγών» Στρατού και Αστυνομίας που λαμβάνουν παχυλά μερίσματα από το Μετοχικό Ταμείο Στρατού, το οποίο έχει ετήσιο έλλειμμα 50 εκατ. ευρώ.
«Βιομηχανία» παραγωγής στρατηγών - «μαϊμού» και αρχηγών ΓΕΣ είχε στηθεί στο Πεντάγωνο από τους ίδιους τους στρατιωτικούς με αποτέλεσμα να τιναχθούν στον αέρα τα επικουρικά τους ταμεία (ΜΤΣ και ΕΚΟΕΜΣ), όπου το ετήσιο έλλειμμα αγγίζει τα πενήντα εκατομμύρια ευρώ!

Ορκίστηκε μόνος του

«Μοναξιά μου όλα, μοναξιά μου τίποτα» ήταν έτοιμος να τραγουδήσει , ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης.
Ο «Πετράν» μπορεί να πήρε το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ και να κέρδισε την περιφέρεια στις εκλογές του Νοεμβρίου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ποτέ ότι το «σύστημα ΠΑΣΟΚ», χώνεψε την επιλογή Παπανδρέου. Έτσι, έρημος , βαρύς και μόνος ο νέος Περιφερειάρχης ορκίστηκε χωρίς την παρουσία κανενός πολιτικού στελέχους. Ούτε ένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ , από τους πολλούς που εκλέγονται στην Πελοπόννησο, δεν ήταν παρών στην ορκωμοσία του . Οι συμπάθειες, αλλά και οι αντιπάθειες δεν κρύβονται…

ΠΑΡΑΤΥΠΟΣ
Ελεύθερος Τύπος

Η τριχοτομημένη κυβέρνηση

Κυβέρνηση: εσωτερικοί κλυδωνισμοί
και πολιτικά αδιέξοδα

Πηγή : ΟΝΝΕΔ Κορινθίας

Η τρικυμία που κλυδωνίζει την κυβέρνηση, όπως εκδηλώθηκε το
προηγούμενο διάστημα, συνιστά μια αναμενόμενη εξέλιξη, απότοκο
της απόλυτα αποτυχημένης διαχείρισης της αντιμετώπισης της
οικονομικής κρίσης.

Οι σφοδρές λεκτικές αντιδράσεις βουλευτών της συμπολίτευσης, αλλά
ακόμη και υπουργών, στην ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική και
στον προϋπολογισμό του 2011, προκαλούνται από την ογκούμενη
κοινωνική αγωνία
και δυσαρέσκεια.

Το εξαιρετικά δυσμενές κλίμα έχει διαμορφωθεί από :

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού



Πηγή:ANT1

Ο χειμώνας μας χτυπάει ξανά την πόρτα και ο καιρός αλλάζει. Οι άνεμοι σταδιακά στρέφονται σε βοριάδες κι έρχονται βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα, αλλά και χιόνια.
Στα Δυτικά και τα Βόρεια και ειδικά στην Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία από το μεσημέρι και μετά έρχονται χιόνια και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο.
Σταδιακά και μέχρι τα μέσα της εβδομάδας οι βοριάδες θα ρίξουν τη θερμοκρασία 7 με 8 βαθμούς κι έτσι η υψηλότερη θερμοκρασία στη χώρα δεν θα ξεπερνά τους 10 βαθμούς Κελσίου
Μάλιστα, την Πρωτοχρονιά αναμένεται και δεύτερο κύμα κακοκαιρίας, με χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια, πιθανόν και στα πεδινά. Ωστόσο, την Παρασκευή, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο υδράργυρος θα πάρει για λίγο την ανιούσα, στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λακωνία

Πριν από λίγη ώρα στην εθνική οδό Σπάρτης - Γυθείου, αυτοκίνητο συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 17χρονου αλλοδαπού οδηγού της. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Σπάρτης, για να εξακριβωθούν οι συνθήκες, κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο δυστύχημα.

«ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ»

 

Στις 24-12-10, παραμονή Χριστουγέννων, χιλιάδες συναγωνιστές του κινήματος «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ»...
σε όλη την Ελλάδα, έδωσαν δυναμικό παρόν, στο Πανελλαδικό άνοιγμα των διοδίων που πραγματοποιήθηκε.
Το Κίνημά μας, άνοιξε τα διόδια που εκμεταλλεύονται η Ολυμπία οδός, η Νέα Οδός, η Αττική οδός, η Αιγαίον, η Εγνατία οδός, για αρκετές ώρες, επιτρέποντας στους δεκάδες χιλιάδες διερχόμενους οδηγούς να περνούν χωρίς να καταβάλλουν το χαράτσι.
Η Πανελλαδική αυτή κινητοποίηση, συνοδεύτηκε από πολύ μεγάλο ενθουσιασμό και επευφημίες από τους οδηγούς, οι οποίοι έρχονται καθημερινά σε επαφή με το φάσμα της ανεργίας, της περιστολής των ασφαλιστικών τους δικαιωμάτων, της μείωσης των μισθών και των συντάξεων και των ολοένα αυξανόμενων χαρατσιών και εξαθλίωσης που μας επιφυλάσσει η κυβέρνηση του ΔΝΤ.
Το διαρκώς διογκούμενο κίνημα κατά των διοδίων, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του εργατικού κινήματος, διατρανώνει με τον πιο εμφατικό τρόπο την απαίτηση για κατάργηση όλων των διοδίων, για ελεύθερους δρόμους και χώρους για όλους.
Στην κινητοποίηση μοιράστηκε άφθονο υλικό ( δεκάδες χιλιάδες καρτέλες «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ») και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για νέες αμεσοδημοκρατικές συνελεύσεις και κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα!

-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ
-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ

περισσότερες πληροφορίες και βίντεο:
epitropesdiodiastop.blogspot.com
www.oxidiodia.gr





ΣΑΛΟΣ με τις αποκαλύψιες του Wikileaks για ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!



Εκρηκτικές είναι οι αποκαλύψεις της ομάδας των ερευνητών, ανάμεσα στους οποίους και μέλη της ομάδας του WikiLeaks, για την Ελλάδα, σύμφωνα με διαβαθμισμένα τηλεγραφήματα της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα προς το υπουργείο Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών που φέρνει στο φως το «ΘΕΜΑ».

Στα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουμε σήμερα, οι αμερικανικές υπηρεσίες απαντούν σε μια σειρά από ερωτήματα: 

ΑΚΟΥΩ PRISMA...

 

Με μια λιτή ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του σταθμού www.prismavirus.gr , κλείνει μια ιστορία 21 χρόνων.

"ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΤΑΞΙΔΙ 21 ΧΡΟΝΩΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΥΡΙΟ ΑΝΕΜΟ.
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ 2011

Γιώργος Αντωνίνης
Prisma Virus 9.38
20400 Xylokastro - GR.
Tel. +30 6977 506 804 +30 27430 24931 fax. +30 27430 24820"

Το "ραδιόφωνο του Κορινθιακού", που "δεν κούραζε τα μάτια" και "δεν λέρωνε τα χέρια", όπως συνήθιζε να το λέει ο Γιώργος, κλείνει τον κύκλο του. Δεν ξέρω αν κάποιος άλλος το πάρει κάποια στιγμή και συνεχίσει, αλλά σίγουρα, τίποτα δεν θα είναι ίδιο.

Πολύς κόσμος πέρασε από τα μικρόφωνα του Prisma αυτές τις δύο δεκαετίες. Ένας από αυτούς ήμουν κι εγώ, που από τα Χριστούγεννα του 1999 μέχρι τώρα, έκανα μερικές εκατοντάδες εκπομπές. Ήταν τότε που μπήκε ο Virus (Δημήτρης Κυριακόπουλος) στον Prisma και άλλαξε το μουσικό κομμάτι του σταθμού.

Εγώ σήμερα θέλω να αναφερθώ στο ενημερωτικό κομμάτι, που ήταν υπεύθυνος ο Γιώργος Αντωνίνης. Αυτό που έκανε τον σταθμό ιδιαίτερα ξεχωριστό, ήταν η ελευθερία του, πράγμα σπάνιο για ραδιοτηλεοπτικό μέσο. Όποιος ήθελε μπορούσε να βγει και να καταθέσει τη γνώμη του, χωρίς λογοκρισία και "παρεμβολές", κάτι που οφείλεται στο χαρακτήρα του "αφεντικού".

Δύο πράγματα θα αναφέρω, που αποδεικνύουν περίτρανα τη σπάνια, δημοκρατική συμπεριφορά του Γιώργου:

1ο. Το ότι άφησε εμένα να κάνω 11 χρόνια εκπομπές και να τα χώνω σε τοπικούς και μη αρχόντους, χωρίς ποτέ να προσπαθήσει να με φιμώσει, δείχνει καθαρά αυτό που λέω. Δεν ήταν λίγες οι φορές που δέχτηκε πιέσεις γι' αυτό, αλλά δε "μάσησε". Εγώ θα θυμάμαι πάντα τα γέλια που κάναμε όταν έλεγα ή έλεγε καμιά κουβέντα παραπάνω για κάποιον άρχοντα και μετά φώναζε ο ένας στον άλλον: "Θα μας το κλείσουνε το κομμωτήριο με τέτοια που λες!!!!" και χα χα χα τα γέλια...

2ο. Το ότι και οι δύο δήμαρχοι Ξυλοκάστρου των τελευταιών δεκαετιών ενοχλήθηκαν από τον Prisma, αποδεικνύει και αυτό με τη σειρά του, τού λόγου το αληθές. Ο κ. Σκούρας το είχε πει πολλές φορές  "Ράδιο Αδαλάκη", επειδή έβγαινε συχνά και μιλούσε ο τότε αρχηγός της μειοψηφίας κ. Κώστας Αδαλάκης και οι σύμβουλοί του, ενώ ο κ. Κλαδούχος, πέρα από τις επιθέσεις που έκανε στο σταθμό σε συνεντεύξεις του, αλλά και από το βήμα του ΔΣ, έφτασε κάποτε να προπηλακίσει και να απειλήσει τον ιδιοκτήτη, για την κριτική που δεχόταν (όλα τα παραπάνω είναι ηχογραφημένα και βρίσκονται στο πλούσιο αρχείο του σταθμού).

Δυστυχώς όμως, όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν. Είναι δύσκολο να αναπληρωθεί το κενό του Prisma, ειδησεογραφικά. Είναι δύσκολο να βρεις ιδιοκτήτη, που δεν θα κωλώνει να τα χώνει σε δημάρχους, βουλευτές, νομάρχες, υπουργούς και πρωθυπουργούς όταν διαφωνεί μαζί τους. Το Ξυλόκαστρο (και όχι μόνο) χάνει τη φωνή του, που τα τελευταία χρόνια έφτανε μέσω διαδικτύου, σε όλο τον κόσμο. Κρίμα...

Οι συνεντεύξεις και τα ρεπορτάζ του Γιώργου, έδωσαν σε πολλούς από εμάς να καταλάβουμε και τη μία και την άλλη όψη της εξουσίας και ιδιαίτερα των τοπικών εξουσιαστών. Έδωσαν την ευκαιρία σε πολλούς συμπολίτες να ακούνε, να μιλάνε και να ενημερώνονται εναλλακτικά και αληθινά.  Γιώργο, σ' ευχαριστούμε για όλα. Σ' ευχαριστώ για όλα. Από ...ψυχής!

Ανδρέας Απ. Ζάρρος

ΥΓ: Τα δύο ερασιτεχνικότατα σποτάκια που έκανα πριν δέκα και... χρόνια για τον Prisma, με τη δίχρονη τότε Αννούλα...