Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Κύριοι συνδικαλιστές την προδοσία πολλοί ετίμησαν.Τους προδότες ΟΥΔΕΙΣ

Η Ελλάδα βρίσκεται στη δίνη ενός άτυπου οικονομικού πολέμου. Τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας εκχωρούνται, η ύφεση ξεπερνά το 6%, αντιασφαλιστικοί και αντεργατικοί νόμοι δημιουργούν ένα ζοφερό κλίμα για το μέλλον των συντάξεων και της μισθωτής εργασίας. Η ανεργία γίνεται ανεξέλεγκτη, η αξιοπρέπεια και η υπερηφάνεια του ελληνικού λαού βρίσκεται στο ναδίρ.
Οι Έλληνες βλέπουν να χάνονται μέσα σε λίγους μήνες δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αγώνες χρόνων, θυσία στο βωμό ενός χρεωκοπημένου συστήματος. Οι προβλέψεις για τη λήψη νέων ανάλγητων μέτρων επιβεβαιώνονται καθημερινά ενώ το αστυνομικό κράτος γιγαντώνεται... και ενισχύει τις δυνάμεις καταστολής που θα κάμψουν τις αναμενόμενες λαϊκές αντιδράσεις.

Η ΟΜΙΛΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ (Αυτή τη στιγμή)


Συμπατριώτες & Συμπατριώτισσες,
Φίλες και φίλοι
σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για την αποψινή σας παρουσία,εδώ στην Τρίπολη, την καρδιά της Πελοποννήσου, την έδρα της περιφέρειας μας.

Σε μιση ώρα αρχίζει στην Τρίπολη η εκδήλωση του συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» για τα ΜΜΕ

Σε μίση περίπου ώρα , στις 8.00 μ.μ., στο αμφιθέατρο του Αποστολοπουλείου Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης , αρχίζει η εκδήλωση του συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην οποία θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του Ψηφοδελτίου από τον επικεφαλής του, υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Δράκο. Στην εκδήλωση, θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες των πέντε Περιφερειακών Ενοτήτων της Πελοποννήσου, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι και οι άξονες και οι βασικές προτάσεις του προγράμματός μας.
Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν οι αντιπρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Αβραμόπουλος και Σταύρος Δήμας και ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευττής Αρκαδίας Ανδρέας Λυκουρέντζος.
Αμέσως μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσει προσφορά κοκταίηλ στους παρευρισκομένους

Η επισκεψη του Δημήτρη Δρακου στο Ναυπλιο, Αύριο η κεντρική του ομιλία σε Αρεόπολη και Γύθειο

Επισκέψεις σε φορείς και υπηρεσίες του νομού Αργολίδας και συγκεκριμένα στην πόλη του Ναυπλίου, πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 21/10 ο επικεφαλής του συνδυασμού ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Σωτηρόπουλο και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.

«Χίλιες και μία νύxτες» και... λόγια της καυτής ερήμου!

Εκείνος επέστρεψε στο παλάτι του. Μία μεγάλη σκηνή μέσα στην καρδιά της καυτής ερήμου. Ήταν στενοχωρημένος και ζήτησε την συντροφιά δύο νεαρών κοριτσιών από το χαρέμι. «Τι έχεις πασά μου;» τον ρώτησε η πρεσβύτερη του χαρεμιού. «Αχ, βαχ. Γύρισα από την Ελλάδα. Μόνο και μόνο αυτό είναι αρκετό για να μου ραγίσει την καρδιά. Πολύ δυστυχία βρε παιδί μου». Οπότε η πρώτη του σύζυγος του είπε: «Και γιατί λυπάσαι; Τόσα μέρη υπάρχουν στον κόσμο για να κάνεις δουλειές. Στείλε αύριο ένα γράμμα ότι σταματάς τις business»...

«Και πως θα το κάνω αυτό αγαπητή μου, έδωσα τον λόγο μου στον Γιώργο, στον Νίκο, σε όλα τα παιδιά». Η πονηρή σύζυγος (στην φωτό) χαμογέλασε και του είπε: «Κι αν τους πεις ότι παρόλα αυτά η συνεργασία σας συνεχίζεται; Τα λόγια, άνδρα μου, είναι του αέρα και όπως ο άνεμος τα φέρνει, έτσι και τα παίρνει».

Κάπως έτσι, φίλοι και φίλες, τελείωσε άλλη μία ιστορία από το έπος «Χίλιες και μία νύxτες». Ο Σεβάχ ο θαλασσινός πήρε τα πράγματά του και πήγε για ύπνο. Είχε κερδίσει μια ακόμη ημέρα γοητεύοντας το ακροατήριο. Αυτή την φορά το θέμα του ήταν «επενδύσεις στην Ελλάδα»...

Για να σοβαρευτούμε λίγο, αν και..... http://apneagr.blogspot.com/2010/10/x.html

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΟΥΤΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ !


Αποκαλυπτικό αποκλειστικό ρεπορτάζ της sfedona.gr


«Με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του - υποστηριζόμενου και από το ΠΑΣΟΚ - υποψηφίου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη καταφέρθηκε με χθεσινές του δηλώσεις ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ Αρκαδίας και δήμαρχος Τρικολώνων Γιώργος Μπαρούτσας.

Αιτία της επίθεσης του κατά του κ. Τατούλη ήταν το γεγονός ότι ενώ είχε ανακοινωθεί από το ΠΑΣΟΚ στις 15 Οκτωβρίου ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας με το συνδυασμό “Νέα Πελοπόννησος”, ο επικεφαλής του συνδυασμού τοποθέτησε τελικά στη θέση του το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ , γιατρό Βαγγέλη Γιαννακούρα,

Στην επιστολή του ο κ. Μπαρούτσας χαρακτηρίζει τον Πέτρο Τατούλη μεταξύ άλλων, «Μονοκράτη», «Πέτρο τον Α΄», «πολιτικάντη» και «γυρολόγο της πολιτικής», ο οποίος, όπως αναφέρει, «αφού πήρε τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ για την περιφέρεια Πελοποννήσου, ύστερα από παρακάλια και όρκους τιμής που έδωσε», τώρα δεν τον αποδέχθηκε ως υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη και με τη στάση του αυτή απαξιώνει όχι τον ίδιο, αλλά το ΠΑΣΟΚ»

Έτσι περιέγραψε το γνωστό site της αυτοδιοίκησης.gr την υπόθεση Μπαρούτσα στην Αρκαδία που έχει ανάψει φωτιές σε όλη την Πελοπόννησο.

Δήμος Ξυλοκάστρου: 3.700.000 € στον «ΤΟΠΙΚΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ»


Με νέα γραπτή ανακοίνωση του ο υποψήφιος Δήμαρχος, Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης με τον συνδυασμό «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» κ. Δημήτρης Σκούρας καταγγέλλει τη νυν δημοτική αρχή Ξυλοκάστρου και κάνει λόγο για: 3.700.000 € στον «ΤΟΠΙΚΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ».

Στην ανακοίνωση του ο συνδυασμός αναφέρει "Υπεύθυνα, με στοιχεία, χωρίς υπερβολές, αποδεικνύουμε την σκανδαλώδη και ανεξήγητη ευνοϊκή μεταχείριση από τον Δήμαρχο σε έναν συγκεκριμένο εργολάβο. Ο επονομαζόμενος τοπικός μας εργολάβος, ο εκλεκτός της Δημοτικής Αρχής
 Πλήρης η ανακοίνωση εδώ



Γραφείο Τύπου
«Δημοτική Αναγέννηση»

Αντώνης Κλαδούχος:΄΄στη νέα εποχή η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να αποκτήσει κινηματικό χαρακτήρα΄΄

Σε συγκέντρωση της Κίνησης Πολιτών του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης , που έγινε χθες Τετάρτη στο Θέατρο Άγγελος Σικελιανός στο Ξυλόκαστρο, ο υποψήφιος δήμαρχος Αντώνης Κλαδούχος,παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο της Κίνησης στο κοινό αναφέρθηκε και δεσμεύτηκε για
ισονομία και ισοπολιτεία χωρίς ηγεμονισμούς και τοπικισμούς, για ουσιαστική συμμετοχή και συνεργασία με όλους τους δημότες, για ισόρροπη βιώσιμη ανάπτυξη με προτεραιότητα στην προστασία του περιβάλλοντος.

Πλούσιο υλικό στο www.nikostagaras.gr


Επισκεφθήκαμε την ιστοσελίδα του νομάρχη κ. Νίκου Ταγαρά, www.nikostagaras.gr.
Στη σελίδα μπορεί να βρει κανείς πολύ πλούσιο υλικό από την 8χρονη θητεία του στη Νομαρχία, υλικό που είναι αυστηρά προσανατολισμένο στο έργο του και μόνο.
Για πρώτη φορά θα βρείτε εκεί το φυλλάδιο του νομάρχη, ένα έντυπο 56 ολόκληρων σελίδων το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε και στον υπολογιστή σας.
Στην ιστοσελίδα υπάρχει επίσης multimedia υλικό με πολλά βίντεο και φωτογραφίες από τα σημαντικότερα θέματα που απασχόλησαν το Νομό Κορινθίας και στα οποία μπορείτε να δείτε τις συγκεκριμένες παρεμβάσεις του κ. Ταγαρά.
Ο Νίκος Ταγαράς και στον τομέα του διαδικτύου έδωσε το στίγμα της υποψηφιότητάς του. Έργα και δημιουργία, χωρίς πολλά λόγια.

Diogenis press

Ο Πέτρος Τατούλης επισκέφτηκε το Δερβένι και το Ξυλόκαστρο. Αύριο σε περοδεία στη Λακωνία

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, αύριο Παρασκευή 22 Οκτωβρίου μαζί με την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη κα Ντία Τζανετέα και μέλη του συνδυασμού θα επισκεφθούν τους Δήμους Ασωπού, Βοιών και την κοινότητα Ελαφονήσου.
Συγκεκριμένα :9:00 Δαιμονιά, 9:30 Ελίκα,9:45 Παντάνασσα,10:00 Νεάπολη, 10:00-12:00 Επίσκεψη σε φορείς και στο εμπορικό κέντρο της Νεάπολης,12:30 Λάχι ,13:00 Βελανίδια, 15:00-17:00 Ελαφόνησος, 17:30 Βιγκλάφια,17:45 Άγιος Γεώργιος ,18:15 Άγιος Απόστολος,18:30 Κάμπος, 19:00 Άγιος Νικόλαος,20:30 Κεντρική Ομιλία στη Νεάπολη.
Σήμερα το πρωί ο κ. Πέτρος Τατούλης επισκέφτηκε το Δερβένι και εν συνεχεία το Ξυλόκαστρο , συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Γιώργο Δέδε και υποψηφίους συμβούλους του συνδιασμού του "ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ" όπως τους κ.κ. Δημήτρη Δούσκα , Παπαφωτίου κλπ. Αναλυτικό ρεπορταζ από την επισκεψη του Πέτρου Τατούλη στο Δερβένι και στο Ξυλόκαστρο σε λίγη ώρα.