Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Η Πρεμιέρα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας

Η Ελλάδα Βέλου νίκησε με 3 - 1 τον Αετό Κρυονερίου

Πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Κορινθίας , για την περίοδο 2010 – 11 ,σήμερα. Στο γήπεδο του Συνοικισμού της Κορίνθου ο Ισθμιακός επικράτησε με 2 – 1 του Αστέρα Δερβενίου , ενώ στο γήπεδο της Αρχαίας Κορίνθου ο Ηρακλής Λεχαίου έχασε με 0 – 1 από τον «φιλοξενούμενο» Σαρωνικό Γαλατακίου. Στο Βέλο η τοπική Ελλάδα νίκησε με το ευρύ 3 – 1 τον Αετό Κρυονερίου, ενώ στο Ξυλόκαστρο ο τοπικός Ηρακλής επικράτησε με 2 - 0 του Πανσολυγειακού. Στο γήπεδο του Σοφικού οι Άγιοι Θεόδωροι επικράτησαν με 1 – 0 της «νεοφώτιστης » Προοδευτικής Περιγιαλίου. Στο γήπεδο του Σολομού το Σπαθοβούνι και η «νεοφώτιστη» Δάφνη Εξαμιλίων μοίρασαν βαθμούς και γκολ με το ισόπαλο 1 – 1. Στο γήπεδο Χιλιομοδίου το τοπικό ντέρμπι , αλλά και ντέρμπι «νεοφώτιστων» ανάμεσα στον Ατρόμητο Χιλιομοδίου και τον ΠΑΣ Κλένια αναβλήθηκε. Τέλος η πρεμιέρα του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται αύριο (Κυριακή) στο γήπεδο Ξυλοκάστρου με το ντέρμπι «νεοφώτιστων» ανάμεσα στον Πανευρωστινιακό Ροζενών και τον Ολυμπιακό Λουτρακίου, με ώρα έναρξης στις 4 το απόγευμα.

Η 1η ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΗ


ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 3 – 1
ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 1 – 0
ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ - ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ 1 – 1
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ 2 – 1
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ - ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ Αναβλήθηκε
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ 0 – 1
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ 2 – 0
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ αύριο

Η Βαθμολογία
( Σε ένα αγώνα )
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ 3:1 3
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 2:0 3
ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ 1:0 3
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ 2:1 3
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ 1:0 3
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ 1:1 1
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ 1:1 1
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ 0:0 0
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 0:0 0
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ 0:0 0
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ 0:0 0
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ 1:2 0
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ 0:1 0
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ 0:1 0
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 1:3 0
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ 0:2 0

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΛΟΣ

Θλίψη στον Αστέρα Δερβενίου για την απώλεια του Μιχάλη Φραντζή


Με ανακοίνωσή της η Διοίκηση και η ποδοσφαιρική οικογένεια του Αστέρα Δερβενίου εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Μιχάλη Φραντζή που απεβίωσε και κηδεύτηκε σήμερα Σάββατο 25/09.
Ο Μιχάλης Φραντζής υπήρξε ποδοσφαιριστής της ομάδας μετά τον πόλεμο και στη συνέχεια υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου το 1971 και διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. στα πρώτα χρόνια από την ίδρυσή του. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας προς την οικογένεια του Μιχάλη Φραντζή.

Οι αντιπεριφερειάρχες και οι πρώτοι σύμβουλοι του Δημήτρη Δράκου


Έτοιμο σ’ ένα πολύ μεγάλο μέρος του είναι το ψηφοδέλτιο του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Δράκου, για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία της Μεσσηνίας:

Αγωγές στους «Τζαμπατζήδες» των διοδίων από την «Ολυμπία Oδό»



Με αγωγές απαντάει η «Ολυμπία Οδός» σε οδηγούς οχημάτων που έχουν αρνηθεί να πληρώσουν το αντίτιμο των διοδίων, στους σταθμούς Ρίου και Ζευγολατειού.

Υπάρχει διέξοδος

Προς υποψήφιους το ανάγνωσμα

Με παίκτες β΄ επιλογής ένας αγώνας δεν κερδίζεται , χάνεται. Για να κερδίσεις τον αγώνα, μία μάχη ή να ανατρέψεις μια κατάσταση ο αρχηγός της ομάδας πρέπει με κατάλληλες επιτελικές κινήσεις και μόνο με έμπειρους παίκτες και Α΄ επιλογής , που να γνωρίζουν από τακτική να κρατήσει το προβάδισμα που έχει και στο τέλος να πανηγυρίσει τη νίκη , και όχι να τη χάσει από επιλογές Β΄ επιλογής .

Περιφερειακό πρωτάθλημα

7ος όμιλος

Την νεοφώτιστη ομάδα της Δάφνης Ερυθρών αντιμετωπίζει για την 2η αγωνιστική ο Πέλοπας Κιάτου στο Δημοτικό Στάδιο Ερυθρών. Η ομάδα του Κιάτου θέλει να πετύχει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα η οποία θα είναι σημαντική για την συνέχεια.
Ο ΠΑΟ Λουτρακίου φιλοξενεί στο Λουτράκι της ομάδα των Βρασιών. Οι γηπεδούχοι μετά το πολλή άσχημο ξεκίνημα θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη για την φετινή σαιζόν.

Επιστρέφει ο Ολυμπιακός στο Απόρθητο «κάστρο» του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης


Πρώτη παράσταση στο κατάμεστο Καραϊσκάκη για τον Ολυμπιακό που υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (19:30, ΝΕΤ, Sentra 103,3).
Απόψε ο «ναός» του Ολυμπιακού ανοίγει και πάλι τις πύλες του για τους οπαδούς της ομάδας με την ευχή και την ελπίδα από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού πως δεν θα τις κλείσει ξανά.

Κυκλοφόρησε το «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ' ΜΕΣΣΙΝΟΥ» τεύχος ΝΟ 30

ΤΕΥΧΟΣ 30 ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΤΡΙΤΗ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ 1ο Φύλλο

Λόγω κάποιων τεχνικών προβλημάτων, η εφημερίδα ΚΟΡΙΝΘΙΑ SPORTS θα κάνει ντεμπούτο την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου και κάθε Τρίτη, αλλά γίνονται προσπάθειες να ''βγαίνει'' κάθε Δευτέρα.
Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση...
ΤΡΙΤΗ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ 1ο Φύλλο!!!