Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α’ Κορινθίας

Στις 25 Σεμπτεβρίου μετατέθηκε η πρεμιερα του πρωταθλήματος



Στα γραφεία της ΕΠΣ Κορινθίας έγινε απόψε στις 19.00 η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Κορινθίας όπου την πρώτη αγωνιστική μας προέκυψε το τοπικό ντέρμπι Ατρόμητου Χιλιομοδίου – ΠΑΣ Κλένια καθώς και οι αναμετρήσεις Ισθμιακού – Αστέρα Δερβενίου και Πανευρωστινιακού – Ολυμπιακού Λουτρακίου Οι ομάδες μπήκαν στην κληρωτίδα με αρκετούς κλειδάριθμους λόγο του ότι θα χρησιμοποιήσουν για κάποια χρονική περίοδο τα ίδια γήπεδα μέχρι να τοποθετηθούν σε όλα φυσικός ή πλαστικός χλοοτάπητας. Γι ' αυτό το λόγο και για την καλύτερη διευκόλυνση των ομάδων η έναρξη του πρωταθλήματος μετατέθηκε για τις 25/9 αντί για τις 18/9 που είχε αρχικά οριστεί.

Αναλυτικά οι αγωνιστικές:

Ν. Κουρτζής : Ξ.Ε.ΚΙΝΗΜΑ με ρεαλιστικό όραμα και υπευθυνότητα για το δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης


Σε μήνυμά του με αφορμή την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου αλλά και την «κόντρα» που αναπτύχθηκε πρόσφατα στην περιοχή μεταξύ του νυν Δημάρχου Α. Κλαδούχου και του υποψήφιου Δ. Σκούρα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και επικεφαλής του συνδυασμού Ξ.Ε.ΚΙΝΗΜΑ κ. Ν. Κουρτζής, αναφέρει τα εξής:

Κ. Κλωνής: «Ο εργολάβος έκπτωτος, ο Δήμαρχος έκθετος και η Δημοτική αρχή εκτεθειμένη για το έργο των αποθηκών Φραντζή»



ΠΗΓΗ: Korinthian News

Επιστολή με σοβαρές καταγγελίες απέστειλε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κ. Κλωνής σχετικά με το έργο της ανάπλασης των αποθηκών Φραντζή, στον Δήμαρχο Α. Κλαδούχο και στον προϊστάμενο και τους επιβλέποντες μηχανικούς της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου με σκοπό όπως αναφέρει την εξασφάλιση των περιουσιακών στοιχείων του Δήμου Ξυλοκάστρου.
Συγκεκριμένα στην επιστολή του ο κ. Κλωνής αναφέρει τα εξής:

ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΚΟΥ



Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δ. Δράκος επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου είχε επαφές με τον διοικητή του Νοσοκομείου κ. Γεώργιο Μπέζο, τα

Ο Σπύρος Χατζάρας υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων για την απελευθέωση της Αθήνας


Ο άλλοτε παρουσιαστής των ειδήσεων της ΕΡΤ Σπύρος Χατζάρας που τώρα παρουσιάζει στον τηλεοπτικό σταθμό blue sky ,το δελτίο τών 11, με τις πραγματικές ειδήσεις της μέρας,με σχόλια του καθε βράδυ, Τρίτη με Παρασκευη στις 23.00.κατέρχεται υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων!

Η Αθήνα πάλι στους Έλληνες!

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ




Ελληνίδες, Έλληνες! Αθηναίες και Αθηναίοι

Οι εκλογές που έχουμε μπροστά μας είναι Δημοψήφισμα .

Ο Γιάννης Δορμπαράκης μέσω Λυκοποριάς και πάλι στα γήπεδα!

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΟΜΑΔΑ



Καινούργιο ξεκίνημα νέοι αγώνες για τον Α. Ο. Λυκοποριάς , που φέτος θέλει να επαναλάβει μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Β‘ κατηγορίας Κορινθίας.

Σήμερα κληρώνει


Από την Ε.Π.Σ. Κορινθίας ανακοινώνεται ότι η κλήρωση των αγώνων του πρωταθλήματος της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί την ΠΕΜΠΤΗ 9 Σεπτεμβρίου 2010 στην αίθουσα της ΕΠΣ.
Η κλήρωση των αγώνων της Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα ξεκινήσει στις 19.00 και η παρουσία των εκπροσώπων των ομάδων που συμμετέχουν στο παραπάνω πρωτάθλημα κρίνεται απαραίτητη.

Σε εξέλιξη μεγάλη δημοσκόπηση για τη Περιφέρεια Πελοποννήσου


ΠΗΓΗ : Radio Kyparissia 93,6 FM

ΣΕ εξελιξη μέχρι αργά το απόγευμα ήταν σήμερα η πρώτη επίσημη μεγάλη δημοσκόπηση για τις εκλογές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου που διεξάγεται απο την MRB για λογαριασμό σύμφωνα με πληροφορίες πολιτικού κόμματος καθώς στα δείγματα που κλήθηκαν να απαντήσουν ήταν και ορισμενοι αναγνώστες μας και σε μια περίπτωση φιλικό μας πρόσωπο.

Την Τρίτη 12.10.2010 προσδιορίστηκαν οι συζητήσεις στο Συμβούλιο της Επικρατείας για ιθαγένεια/ψήφο αλλοδαπών & βιομετρία στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος

Ενημερώνω τους φίλους του ιστολογίου, ότι έγινε δεκτή η Αίτηση Προτίμησης Ημερομηνίας Συζήτησης http://syntagmagr.blogspot.com/2010/08/blog-post_11.html της Αιτήσεως Ακυρώσεως κατά μαζικής απόδοσης ιθαγένειας & ψήφου αλλοδαπών στις δημοτικές εκλογές & ότι αυτή προσδιορίστηκε για την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010 & ώρα 09:30 στην Επταμελή Σύνθεση λόγω σπουδαιότητας του Δ' Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας

Υποψήφιοι οι Πάνος Γιαννούλης και Γιάννης Γκούμας με τον Δημήτρη Τριανταφυλόπουλο στην Αιγιαλεία


Με τον Δημοτικό Συνδυασμό "Αιγιάλεια - Νέα Εποχή" του Υποψήφιου Δημάρχου Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου θέτουν υποψηφιότητα οι «αρχηγοί της αντιπολίτευσης των Δημων Αιγείρας κ. Πάνος Γιαννούλης και Ακράτας κ. Γιάννης Γκούμας. Και οι δύο θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί Σύμβουλοι στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου.

Ο Θανάσης Κανελλόπουλος επικεφαλής αυτοδιοικητικού ψηφοδελτίου, για τον διευρυμένο Δήμο Καλαβρύτων

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΑΡΧΕΣ


Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες, αγαπητοί Καλαβρυτινοί,

Η Ελλάδα βρίσκεται σήμερα σε μια από τις πλέον δύσκολες και αμφίρροπες στιγμές στην ιστορία της. Η δυναμική του τόπου που έμοιαζε να μην γνωρίζει προηγούμενο την τελευταία δεκαετία, μοιάζει ήδη μακρινό παρελθόν και στην αυγή της επόμενης δεκαετίας ελάχιστοι είναι που βλέπουν αισιόδοξα το μέλλον. Σε αυτή τη συγκυρία οι προσεχείς δημοτικές εκλογές, και ειδικά με την