Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Οι Εσωκομματικές Εκλογές της Ν.Δ.

Στις 19.00 , έκλεισαν οι κάλπες στα κατά τόπους καθορισμένα Εκλογικά Κέντρα όπου διεξήχθηκαν, σήμερα, από τις 10.00 το πρωί , οι Εσωκομματικές Εκλογές για την ανάδειξη Προέδρων των 71 Νομαρχιακών Οργανώσεων και των 980 Διοικήσεων των Τοπικών και Διαμερισματικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας. Μαζική ήταν καθ’ όλη την ημέρα η προσέλευση και μεγάλος ο αριθμός των μελών της Νέας Δημοκρατίας, που έλαβε μέρος στις εσωκομματικές διαδικασίες .

Στη Β' Εθνική τα Τρίκαλα

                          Στον Βύζαντα φωνές για τον Τάσο Κάκο


Χρειάστηκε να περάσουν δέκα χρόνια περιπλάνησης στα δύσβατα μονοπάτια των μικρότερων κατηγοριών, για να κατορθώσουν τα Τρίκαλα να επιστρέψουν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.
Οι Θεσσαλοί επικράτησαν με 2-0 του Βύζαντα Μεγάρων , στο μπαράζ που έγινε στο γήπεδο του Πανιωνίου και θα ακολουθήσουν την Καλλιθέα και τη Βέροια στο δρόμο της ανόδου.

Η Ελλάδα με το «ΟΠΑ» στην 8η θέση της Eurovision

Ο Αλκαίος με το ταγούδι του έστειλε μήνυμα με νόημα στους Ευρωπαίους

(VIDEO)


Η Ελλάδα με τον Γιώργο Αλκαίο και τους Friends και το τραγούδι “OPA” κατέκτησε με 140 πόντους την 8η θέση του 55ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, που έγινε στο Όσλο της Νορβηγίας.
Ο Γιώργος Αλκαίος και οι Friends πραγματοποίησαν μία καταπληκτική εμφάνιση στην Telenor Arena και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό που βρέθηκε στο στάδιο. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Αλκαίο και τους Friends, τους αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια ειδικά σε αυτή την περίοδο πίκρας και μιζέριας που ζούμε. καθώς με το τραγούδι τους, το οποίο, έπειτα από πολλά χρόνια είχε