Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Ασύλληπτοι παραμένουν οι δράστες της δολοφονίας στο Μελίσσι

Παρά τα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες σχετικά με τη σύλληψη των νεαρών δραστών του 33χρονου βενζινοπώλη στο Μελίσσι, η αλήθεια είναι ότι οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι. Να θυμίσουμε ότι ο άτυχος άνδρας έπεσε νεκρός από πυρά ληστών μπροστά στα μάτια της γυναίκας του.
Οι δύο δράστες εισέβαλλαν στο κατάστημα, πήραν τις εισπράξεις από το ταμείο καθώς και κάποια χρήματα που είχε η σύζυγός του θύματος στις τσέπες της και τράπηκαν σε φυγή. Εκείνη τη στιγμή ο ιδιοκτήτης, που είδε το μεροκάματό του να κάνει «φτερά», προσπάθησε να τους σταματήσει. Τότε ο ένας εκ των δύο ανδρών άρχισε να πυροβολεί με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Έξαλλη η γυναίκα του έβαλε τις φωνές, ενώ μέσα σε λίγη ώρα η περιοχή γέμισε κόσμο, από αστυνομικούς, αλλά και περίοικους που δεν πίστευαν αυτό που είχε συμβεί και το χαμό ενός νέου ανθρώπου μόλις για 150 ευρώ!!
Η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι κοντά στα ίχνη των δραστών, ενώ βοηθάει και το υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του πρατηρίου. Το περιστατικό που συνέβη στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο!

korinthiannews.gr