Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Τι φοβάται ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου;

Μεγάλος είναι ο προβληματισμός στο Ξυλόκαστρο και στην ευρύτερη περιοχή με την άρνηση του νυν Δημάρχου κ. Αντώνη Κλαδούχου να μην χορηγήσει τα στοιχεία που ζητάει ο πρώην Δήμαρχος Ξυλοκάστρου Δημήτρης Σκούρας σε ότι έχει να κάνει με τις μεταδημοτεύσεις.
Ο συνδυασμός «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» , που ηγείται ο κ. Σκούρας διατηρεί τις επιφυλάξεις του για το αποτέλεσμα των εκλογών σε ότι έχει να κάνει με τις μεταδημοτεύσεις, τις χαρακτηρίζει ως «παράνομες». Χαρακτιριστικό είναι και το γεγονός στα όσα αναφέρει και σε δηλώσεις του ο πρώην αντιδήμαρχος Ξυλοκάστρου κ. Κώστας Κλωνής , ο οποίος διατηρεί τις επιφυλάξεις του για το αποτέλεσμα των εκλογών σε ότι έχει να κάνει με τις μεταδημοτεύσεις ότι τα πράγματα δεν έγιναν όπως πρέπει. Μάλιστα εκπρόσωποι τους σε κάποια δημοτικά διαμερίσματα του Ξυλοκάστρου τους ανέφεραν ότι πήγαν και ψήφισαν άτομα τα οποία δεν είχαν δει ποτέ!!!!
Αλήθεια τι συμβαίνει τέλος πάντων στο Ξυλόκαστρο; Αυτό το οποίο προβληματίζει την κοινή γνώμη της περιοχής είναι για ποιο λόγο ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου αρνείται επίμονα να δώσει τα στοιχεία που έχει για τις μεταδημοτεύσεις σε αυτούς που τα ζητάνε για να λυθεί το πρόβλημα και να μην …τρέχουνε στα δικαστήρια ! Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται δήμαρχε! Εκτός και αν έχετε κάτι να φοβηθείτε και αληθεύουν οι καταγγελίες των αντιπάλων σας σε ότι έχει να κάνει με τις μεταδημοτεύσεις, τις οποίες χαρακτηρίζουν «παράνομες» ! Συμβαίνει κάτι τέτοιο κ. δήμαρχε;