Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Ο Νίκος Ταγαράς κήρυξε την λήξη των μαθημάτων της Σχολής Επιμορφώσεως Γονέων

Μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης ,στο κατάμεστο Δημοτικό θέατρο Κορίνθου , πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου η λήξη των μαθημάτων, των 8 χρόνων λειτουργίας της Σχολής Επιμορφώσεως Γονέων, της Ν. Α. Κορινθίας από τον Νομάρχη κ. Νίκο Ταγαρά.
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρώην ευρωβουλευτής και δημοσιογράφος του βήματος , κ. Γιάννης Μαρίνος.. με θέμα την οικονομική κρίση και το ιδιαίτερο πρόβλημα της Ελλάδας . Ο κ. Μαρίνος αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χωρά μας , επισημαίνοντας ότι έχει ξεκινήσει από παλιά , τονίζοντας ότι όλοι είμαστε συνυπεύθυνοι για την παρούσα κατάσταση και υπογραμμίζοντας ότι αν δεν καταφέρουμε το αδύνατο, δεν θα έχουμε καμία ελπίδα .
Μια μαθήτρια της σχολής ευχαρίστησε από καρδιάς τον κύριο Νομάρχη για την πρωτοβουλία του να ιδρύσει και να λειτουργήσει για 8 συνεχή έτη την Σχολή Γονέων , που πρόσφερε πολλά στην τοπική κοινωνία . Η διευθύντρια της σχολής κα. Κατερίνα Παπανικολάου ευχαρίστησε τον νομάρχη Kορίνθιας ,για την έμπνευση του να ανοίξει αυτό το σημαντικό κεφάλαιο για την Κόρινθο, καθώς και όλους του καθηγητές της σχολής – πανεπιστημιακούς δάσκαλους , που προσέφεραν το απόσταγμα της γνώσης και της σοφίας με μεράκι , ανιδιοτέλεια και αφιλόκερδος κάνοντας όλους τους μαθητές της σχολής ποιο δυνατούς , στην προσπάθεια τους να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι , σύζυγοι και γονείς . Ο Νομάρχης Kορίνθιας κ Νίκος Ταγαράς κήρυξε την λήξη των μαθημάτων , φανερά συγκινημένος , λέγοντας ότι όλη αυτή η προσπάθεια αποτελεί ένα έργο έμπνευσης και αντοχής που δυνάμωσε την Κορινθιακή κοινότητα .
Τέλος ο Αντιπεριφερειαρχης Κορίνθιας κ. Γιώργος Δέδες , στο χαιρετισμό που απεύθυνε ανακοινώσε ότι η Αντιπεριφέρεια θα συνεχίσει αυτό το σημαντικό έργο της σχολής γονέων , που ίδρυσε ο Νομάρχης Κορίνθιας το 2004 , θα το στηρίξει και θα το επεκτείνει .