Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Νέα πολιτική κίνηση με πρωτοβουλία Γ. Δημαρά και Β. Οικονόμου




Νέα πολιτική κίνηση δημιουργείται με πρωτοβουλία των ανεξάρτητων βουλευτών  Γιάννη Δημαρά και Βασίλη Οικονόμου. Η Κίνηση σύμφωνα με πληροφορίες θα πρωτοεμφανιστεί σε εκδήλωση που προγραμματίζεται να γίνει την ερχόμενη Τετάρτη και κατά τη διάρκεια της οποίας θα δημοσιοποιηθεί η ιδρυτική της διακήρυξη.
Στόχος της Κίνησης, που θα ονομάζεται «Εθνική Λαϊκή Κοινωνική Ενότητα» θα είναι η προάσπιση των εθνικών θεμάτων αλλά και των κοινωνικών στρωμάτων και ομάδων πληθυσμού που πλήττονται από τα, ελέω τρόϊκας, αντιλαϊκά  μέτρα.
Η Κίνηση θα στοχεύει επίσης, όπως τονίζουν οι έχοντες την πρωτοβουλία, όχι στη εθνική  συναίνεση αλλά στην εθνική ενότητα γύρω από την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα.
Οι δύο ανεξάρτητοι βουλευτές δεν έχουν μιλήσει ακόμη με τον προσφάτως διαγραφέντα από το ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Παπαχρήστο, αφού ο τελευταίος μετά την ανακοίνωση της διαγραφής του εισήχθη στο νοσοκομείο. Θα το κάνουν όμως αμέσως μόλις βελτιωθεί η υγεία του αφού θεωρούν ότι είναι κοινή η πολιτική ματιά με την οποία  παρακολουθούν τις εξελίξεις και κοινές οι αγωνίες και οι προβληματισμοί τους.

eklogika.gr