Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Η "Μπάρτσα" και πάλι στο κόλπο

Με σύμμαχο την τύχη η Κόρινθος αποτελεσματική και τυχερή ,κατάφερε να ξεπεράσει με 1-0 εντός έδρας το εμπόδιο του Πλατανιά Χανίων και να διατηρήσει την επαφή της στον έναν βαθμό με την κορυφή της βαθμολογίας. Οι παίκτες της ομάδας του Ισθμού δεν ήταν ανώτεροι από τους Κρητικούς αντιπάλους τους, αλλά πιο αποτελεσματικοί, αφού κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τη μοναδική τους ευκαιρία στο ματς, εν αντιθέσει με τους φιλοξενούμενους, που ήταν άστοχοι, με αποτέλεσμα να το πληρώσουν γνωρίζοντας την πρώτη τους ήττα έπειτα από ένα πολύ καλό σερί οκτώ αγώνων που είχαν ως τώρα στο πρωτάθλημα.
Σε δύο φάσεις στο πρώτο 45λεπτο με τον Κατσικοκέρη (27’, 45’) και σε τουλάχιστον άλλες τρεις στο β’ ημίχρονο με τον Μπαξεβάνη (70’), τον Κίτσα (72’) και τον Μιρτσέτα (80’) ο Πλατανιάς άγγιξε το γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε. Αντίθετα, η Κόρινθος εκμεταλλεύτηκε τη μία και μοναδική φάση της στο 75’ και με δράστη τον Δημητριάδη κατάφερε με σουτ στο 75’ να πετύχει το γκολ της νίκης και να πάρει το τρίποντο.
ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Αρχοντάκης, Μαντάς (72’ Παπαευθυμίου), Φίλης, Φραγκάκης, Ψυχογιόπουλος, Νικολάου, Ντόμας, Ζάρκος (52’ Μπιτσάκος), Καφαντάρης, Δημητριάδης (82’ Παππάς), Ιακωβάκης.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Λιούρδης, Αθανασιάδης, Παπαδημητρίου, Τζανής, Παληγεώργος, Πότσι (80’ Λούκεζ), Μουνάφο, Αργέντης (12’ Μιρτσέτα), Κατσικοκέρης, Κίτσας, Μαρτσάκης (57’ Μπαξεβάνης).