Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Εύκολο απόγευμα για Παναχαϊκή


Την ευκαιρία να εδραιωθεί στην πρώτη θέση έχει η Παναχαϊκή, η οποία μετά από τα συνεχόμενα ντέρμπι αναμένεται να έχει μάλλον εύκολο έργο εντός έδρας κόντρα στην Αγία Παρασκευή. Μοναδικό πρόβλημα για την Παναχαϊκή είναι αυτό του αμφίβολου Καραγιάννη. Όσον αφορά την "Σάντα" θα παίξει χωρίς τους τραυματίες Τσιπλάκη και Βατίστα.
Ενδιαφέρον ματς και στην Κόρινθο, όπου η τοπική ομάδα παίζει με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο προπονητής της Κορίνθου Νίκος Κουρμπανάς είναι από τις λίγες φορές που μπορεί να υπολογίζει όλους τους παίκτες του. Αντιθέτως, ο κόουτς του Απόλλωνα Νίκος Καρούλιας δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Συρίγο.
Το μεγάλο ματς της 12ης αγωνιστικής γίνεται στο Ρουφ και πάλι, όπου ο ΠΑΟ χωρίς τους τραυματίες Πλυνθίδη, Βιδάλη και Γιουβανέλη υποδέχεται την φιλόδοξη Ρόδο. Από την άλλη τα "ελάφια" μπορεί να μην έχουν ιδιαίτερες απουσίες, αλλά το μυαλό όλων είναι στις διοικητικές εξελίξεις που αναμένονται εντός των ημερών.
Δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Παναιγιάλειο, ο οποίος κοντράρεται με τον Ασπρόπυργο, σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος. Ο τεχνικός της ομάδας του Αιγίου Δημήτρης Σπανός δεν έχει να "πονοκεφαλιάζει" για κάτι το σοβαρό. Αντιθέτως, από τους γηπεδούχους, αγωνιστικά θα λείψει ο παίκτης-προπονητής της ομάδας Γιώργος Σαββίδης.
Δύσκολη έξοδος και για τον Πανηλειακό, ο οποίος δοκιμάζεται στα Μέγαρα κόντρα στον Βύζαντα, Απών από τον Βύζαντα θα είναι ο τραυματίας Μπελεγρίνης. Από την άλλη το θετικό είναι ότι οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν να αντιμετωπίσουν καμία απουσία και θα ταξιδέψουν στα Μέγαρα με γεμάτο "οπλοστάσιο".
Ο εντυπωσιακός φέτος Ηρακλής Ψαχνών χωρίς τους Σέγκο και Μπαλαμπάνη παίζει με τον Ολυμπιακό Χερσονήσου στην Εύβοια, ενώ ο Πλατανιάς υποδέχεται τον Αίαντα Σαλαμίνας. Τέλος ο Κεραυνός Κερατέας φιλοξενεί τα πάντα υπολογίσιμα Χανιά.

Η 12η αγωνιστική

ΠΑΟ Ρουφ – Ρόδος
Κεραυνός Κερ. – Χανιά
Παναχαϊκή – Αγ. Παρασκευή
Βύζας Μεγάρων – Πανηλειακός
Κόρινθος – Απόλλων Σμύρνης
Ασπρόπυργος – Παναιγιάλειος
Ηρακλής Ψαχνών – Χερσόνησος
Πλατανιάς – Αίας Σαλαμίνας