Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ


ΠΗΓΗ:Ε.Π.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Από την Ε.Π.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ανακοινώνεται ότι τα παρακάτω σωματεία που ανήκουν στην δύναμή της, δικαιούνται να εισπράξουν από την Ένωση (Νοταρά 48) την τακτική επιχορήγηση έτους 2010 που αφορά την αγωνιστική περίοδο 2008 - 2009 και τα σωματεία που αγωνιζόταν εκείνη την περίοδο στην Α΄ Ερασιτεχνική κατηγορία:

ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
Π.Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ
Α.Ο. ΣΠΑΘΟΜΒΟΥΝΙ
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ
Π.Α.Σ. ΚΥΨΕΛΟΣ
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΘΥΕΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ
ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ
Α.Ο. ΜΑΨΟΥ
Α.Ο. ΚΑΜΑΡΙΟΥ



Η είσπραξη της επιχορήγησης, σύμφωνα με απόφαση της ΓΓ Αθλητισμού, μπορεί να γίνει ΜΟΝΟΝ από τον Πρόεδρο ή τον Ταμία του σωματείου, προσκομίζοντας στην ΕΠΣ Κορινθίας τα παρακάτω:
1. Γραμμάτιο είσπραξης του σωματείου θεωρημένο για το έτος 2010 από τη Διεύθυνση Παιδείας Αθλητισμού και Τουρισμού Πολιτισμού της Νομαρχίας ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ.
2. Αντίγραφο πρακτικού συγκρότησης σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου.
3. Εξουσιοδότηση του Προέδρου ή του Ταμία για την είσπραξη της επιχορήγησης, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου.
4. Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας του εξουσιοδοτημένου προσώπου.
5. Σφραγίδα του σωματείου.

Τα παραπάνω σωματεία παρακαλούνται πριν την έλευσή τους στα γραφεία της Ένωσης για την είσπραξη της επιχορήγησης να επικοινωνήσουν πρώτα με τον Ταμία, κ. Αθανάσιο Ευθυμίου ή τον Γ.Γ. κ. Βράκα Παναγιώτη, προκειμένου να καθοριστεί ραντεβού για την ημέρα και ώρα πληρωμής τους.
Απαραίτητη προϋπόθεση για να εισπραχθεί το ποσό της επιχορήγησης είναι να προσκομιστούν ΟΛΑ τα παραπάνω δικαιολογητικά.