Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Νέος προπονητής του Παναιγιαλείου ο Παναγιώτης Τζαναβάρας

Ο νέος προπονητής του Παναιγιαλείου, Παναγιώτης Τζαναβάρας, λίγες ώρες πριν την επίσημη παρουσίαση του από τη διοίκηση του συλλόγου μίλησε στον sportfm ότι βασικός στόχος είναι η διεκδίκηση του πρωταθλήματος.
«Ευχαριστώ τη διοίκηση που με επέλεξε ανάμεσα σε πολλούς αξιόλογους συναδέλφους. Ο στόχος είναι να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα όμως πρωταρχική μας επιδίωξη είναι να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα και να αναδείξουμε νεαρούς ποδοσφαιριστές
Στην ερώτηση αν μπορεί να αντιστραφεί το κλίμα μετά τα άσχημα αποτελέσματα ο Κορίνθιος τεχνικός φάνηκε αισιόδοξος:
«Το αρνητικό κλίμα που υπάρχει τώρα στην ομάδα μπορεί να αλλάξει. Ακόμα δεν έχω πλήρη εικόνα για την ομάδα αλλά είναι δεδομένο ότι έχει πολύ καλό ρόστερ και με σωστή οργάνωση και πολλή δουλειά μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Άλλωστε το πρωτάθλημα της Football League 2 είναι απαιτητικό και είναι εύκολο εκεί που είσαι στην κορυφή να βρεθείς πίσω και το αντίστροφο».
Μετά το τέλος του αγώνα με τον Βύζαντα Μεγάρων φίλαθλοι της ομάδας επιτέθηκαν φραστικά σε ποδοσφαιριστές, τους οποίους θεώρησαν υπαίτιους για την ήττα. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας κατανοεί την πίκρα των φιλάθλων όμως θεωρεί ότι όλα αυτά πρέπει να ξεχαστούν για να μη σταθούν εμπόδιο στην πορεία της ομάδας:
«Οι φίλαθλοι είναι απογοητευμένοι παρόλα αυτά τους θέλουμε στο πλευρό μας. Πιστεύω ότι αυτό θα είναι ένα νέο ξεκίνημα για όλους, πρέπει να αφήσουμε πίσω τις πικρίες, να δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις και με ηρεμία να κοιτάξουμε μπροστά».