Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Εχασε ευκαιρία η Ρόδος 0-0 με Χανιά

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχθηκαν Ρόδος και Χανιά, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη σε... δυο δόσεις και με το οποίο έπεσε η “αυλαία” της 13ης αγωνιστικής. Ο αγώνας είχε διακοπεί την Δευτέρα λόγω έντονης βροχόπτωσης στο 39' και συνεχίστηκε την Τρίτη από το σημείο και τη... φάση στην οποία είχε σταματήσει.Χαμένη της αναμέτρησης φυσικά είναι η γηπεδούχος η οποία έχασε τους δύο βαθμούς στη... λάσπη του τερέν, αλλά παραμένει πρώτη στην κούρσα του τίτλου.
 Αν κέρδιζε θα αποκτούσε μεγαλύτερο προβάδισμα και θα εκμεταλλευόταν στο απόλυτο τα “στραβοπατήματα” των διωκτών της. Τα “ελάφια” έχουν πλέον 23 βαθμούς με Παναχαϊκή και Βύζαντα να ακολουθούν με 21.
Από την άλλη πλευρά οι κρητικοί άντεξαν στην πίεση των αντιπάλων τους και “τσίμπησαν” έναν βαθμό που σίγουρα θα τους χρησιμεύσει στην “μάχη της παραμονής”.
ΡΟΔΟΣ(Στράντζαλης): Σουμουλίδης, Καραγιαννίδης, Λιόλιος, Ντάλας, Μαραγκουδάκης, Γήττας (82' Τοπάλης), Τσιφλίδης (61' Ανωγειανάκης), Κακλαμάνος, Γ. Καντιμοίρης (69' Κεφαλούκος), Σκαρλάτος, Μανίκας.
ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Προμπονάς): Συροκάκης, Παπακαστρίτσιος, Μποχώνης, Ιασωνίδης, Σελινιωτάκης, Τσάτσος (90+4' Νικηταράς), Δρακάκης (65' Τσεσμελής), Αντωνόπουλος, Ανυφαντάκης, Βουρβαχάκης, Γωνιωτάκης (89' Τσιτσλακίδης).