Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΜΙΛΗΣΕ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΤΑΓΑΡΑΣ


Η Κορινθία μίλησε το βράδυ της Τετάρτης 4/11, και ανέδειξε στην ηγεσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου τον επικεφαλής του συνδυασμού ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Δημήτρη Δράκο. Η Κόρινθος μίλησε και ψήφισε πρώτο Αντιπεριφερειάρχη της τον επί οκτώ χρόνια νομάρχη της, Νίκο Ταγαρά, που έχει προσφέρει στον τόπο του ποιότητα, έργο και προοπτική.

Μία προηγούμενη εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο στο Πανεπιστήμιο έφερε καθυστέρηση στην έναρξη της προγραμματισμένης για τις 8.00μ.μ., κεντρικής προεκλογικής ομιλίας του Δημήτρη Δράκου στους εκατοντάδες πολίτες της Κορινθίας, άλλα εκείνοι όχι μόνο δεν κουράστηκαν να περιμένουν, αλλά κάθε λεπτό καθυστέρησης μεγάλωνε την προσμονή τους να ακούσουν τους Δ. Δράκο και Ν. Ταγαρά να μιλούν για το όραμα και το σχέδιό τους για μία ΔΥΝΑΤΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ, σε μία ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ. Παρόντες, ήταν ο κ. Κόλλιας βουλευτής Κοριθνίας της ΝΔ, η κ. Κόρκα, πρώην βουλευτής, ο κ. Γιώτης υποψήφιος δήμαρχος Κορίνθου και μεγάλος αριθμός στελεχών από την αυτοδιοίκηση και κοινωνικούς φορείς.

Το μεγάλο πλήθος των Κορινθίων, που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα της εκδήλωσης, το φουαγιέ έξω από αυτήν, και κατέλαβε και ένα σημαντικό κομμάτι του προαύλιου χώρου, υπερβαίνοντας κατά μεγάλο αριθμό την αντίστοιχη συγκέντρωση του Π. Τατούλη, δεν σταμάτησε λεπτό να χειροκροτεί τους Δ. Δράκο και Ν. Ταγαρά, όπως επίσης και τους υποψήφιους περιφερειακού συμβούλους της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, που συγκροτούν μία ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ και ένα δυνατό ψηφοδέλτιο, που αναμένεται να επιτύχει μία σημαντική νίκη.