Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

"Άδειασε" ο Πάνος Μπεγλίτης τον Θεόδωρο Πάγκαλο.


Σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό "Αθήνα 9,84", ο Aναπληρωτής Yπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης κλήθηκε να σχολιάσει τις χθεσινές δηλώσεις του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Θόδωρου Πάγκαλου, αλλά και του πρώην Υπουργού Αλέκου Παπαδόπουλου, καθώς και τις πληροφορίες περί μη αλληλεγγύης μεταξύ των μελών της κυβέρνησης.
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Πάγκαλου, περί αντιπαραγωγικότητας των Ενόπλων Δυνάμεων ο Πάνος Μπεγλίτης δήλωσε:
"Η υπεράσπιση της εθνικής ανεξαρτησίας και η δημιουργία Ενόπλων Δυνάμεων που θα είναι ικανές να αποτρέπουν εξωτερικές απειλές, δεν μπορεί να αποτιμηθούν στατιστικά ή με βάση οικονομικά στοιχεία και αριθμούς. Είναι πολύ πιο σημαντική η συνεισφορά και συμβολή τους απ' ότι λένε οι αριθμοί. Άρα, λοιπόν, μην εγκλωβιζόμαστε σε μια στενή λογική αριθμών και στατιστικών. Είναι κάτι πολύ πιο σημαντικό: παράγουν εθνική ασφάλεια, εμπεδώνουν το αίσθημα εθνικής ασφάλειας στον ελληνικό λαό και αυτό δεν μπορεί να αποτιμηθεί με κανέναν αριθμό, με κανένα στατιστικό στοιχείο".
Ο αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας επανέλαβε ότι "τιμούμε όλα τα στελέχη - και τους ένστολους και το πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων - που σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία πραγματικά κρατούν πολύ ψηλά το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων".

e-typos.com