Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Νίκησε ο Πέλοπας - έχασε ο ΑΟΛ


Πέλοπας Κιάτου-Κρανίδι 3-1


Με πρωταγωνιστή τον Μπαλτζή ο Πέλοπας Κιάτου πήρε τη νίκη απέναντι στο Κρανίδι (3-1). Ο άσος του Πέλοπας πέτυχε δυο γκολ (31', 54') για να μειώσει ο Τζώρτζης στο 61ο λεπτό. Ο Λίλιος στο 76' διαμόρφωσε το τελικό 3-1 ενώ στο 65' ο Τόλιας είχε δοκάρι.
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ: Χασαμπέλι, Στασινόπουλος Δ., Τόλιας, Μουρτζάκης (71' Αντωνόπουλος), Παπαδημητρίου, Ροθόνης, Στασινόπουλος Λ., Βράκας, Λίλιος, Μαρής (80' Πετρόπουλος), Μπαλτζής (75' Μπούκης)
ΚΡΑΝΙΔΙ: Ραβούσης, Μπουγιούρας (56' Γιαννούκαρης), Γιάννος, Τσολάκος, Κοξύδης, Χρήστου, Δεϊμέζης, Δρίτσας, Πετγαζλής, Τζώρτζης, Σταματέλος (54' Παππάς)

Έχασε το Λουτράκι

Η Ένωση Μιδέας επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας 1-0 εκτός έδρας τον ΠΑΟΛ. Ο Καραγκούνης στο 40' σκόραρε για την Ένωση Μιδέας ενώ ο ΠΑΟΛ που ήταν εκτός δράσης τρεις εβδομάδες λόγω εκλογών και ρεπό δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Βέβαια η ομάδα του Πετρινιώτη στάθηκε και άτυχη καθώς στο 74' τραυματίστηκε ο Χατζηνικολής και έμεινε με δέκα (είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές) ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Δημαράκης αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα και αποβλήθηκε.
ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Πλούμπης, Χατζηνικολής, Σακελλαρίου, Βουτσινάς, Τσάτσος, Δημαράκης, Μήτρου (46' Αποστολάκης), Μούτσος, (62' Νάστος), Χρυσαφίδης, Κολιάκος, Γκαρμίρης (46Αποστολάκης)
ΕΝΩΣΗ ΜΙΔΕΑΣ: Καταχανάκης, Καλιαμούτος (66' Αγγελόπουλος), Μπούρας, Μπόμπος, Φίλης, Καραμάνος, Σταυριανόπουλος, Ατματζίδης, Τριμπόνιας, Δερμιτζάκης, Καραγκούνης (65' Νότης).

OI ΑΛΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Αίας Παραλίας και Παναργειακός (1-1). Ο Σπυρίδης στο 66' άνοιξε το σκορ αλλά δέκα λεπτά αργότερα ο Παπαπέσιος ισοφάρισε για τους Αργίτες.
Ο Πόρος γκρέμισε από την κορυφή της βαθμολογίας τη Θήβα. Οι νησιώτες κέρδισαν 2-0 τους Βοιωτούς με γκολ των Ξύδη (46' πέναλτι) και Νεόφυτου (90').
Η Χαλκίδα πήρε το ντέρμπι με αντίπαλο τα Λουκίσια. Το τέρμα που έκρινε και την αναμέτρηση της Εύβοιας πέτυχε ο γνωστός άγνωστος Παπαϊωάννου στο 56ο λεπτό. Είκοσι λεπτά αργότερα ο Κωστακιώτης είχε ευκαιρία να ισοφαρίσει για τα Λουκίσια αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.
Το Δήλεσι κέρδισε μέσα στην Αρκαδία με 2-0 και βύθισε τον Παναρκαδικό. Τα γκολ πέτυχαν οι Γκίκος στο 61' και Οικονομόπουλος δέκα λεπτά αργότερα.
Αν και προηγήθηκε ο Αστέρας τελικά γνώρισε την ήττα από την Δάφνη Ερυθρών που γύρισε το ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 36' ο Ισούφης άνοιξε το σκορ αλλά η Δάφνη απάντησε με τους Τσαούση (56') και Μήτρου (76' πέναλτι).

Τα αποτελέσματα

Χαλκίδα-Λουκισίων Α.Ο.                                     1-0
Πέλοπας Κιάτου-ΑΕΚ Ερμιονίδας                       3-1
Πόρος-Θήβα                                                         2-0
Αίας Παραλίας Ασπροπύργου-Παναργειακός      1-1
ΠΑΟ Λουτρακίου-Ενωση Μιδέας                        0-1
Πανναυπλιακός-Αστέρας Μαγούλας                    0-3
Αστέρας Δρεπάνου-Δάφνη Ερυθρών                   1-2
Παναρκαδικός-Δήλεσι                                          0-2

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αστέρας Μαγούλας                10    27
Θήβα                                       10    25
Ενωση Μιδέας                         9     19
Πόρος                                     10    17
Παναργειακός                          9     17
ΑΕΚ Ερμιονίδας                    10     15
Χαλκίδα                                  9      14
Λουκισίων Α.Ο.                     9       11
Δάφνη Ερυθρών                     9       11
Βρασιές                                  9       11
ΠΑΟ Λουτρακίου                  9       10
Δήλεσι                                  10      10
Παναρκαδικός                       10       9
Πέλοπας Κιάτου                    10       8
Αστέρας Δρεπάνου                 9        7
Αίας Παραλίας Ασπροπ.         9        6
Πανναυπλιακός                       9       5