Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Οι περιοδίες του Γιώργου Δέδε

Περιοδεία στο Ξυλόκαστρο χθες το απόγευμα πραγματοποίησε ο κ. Γιώργος Δέδες, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίων με τον ανεξάρτητο Συνδυασμό τις θέσεις του ανεξάρτητου Συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος – Πέτρος Τατούλης» συνοδεία κλιμακίου υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων. Ο κ. Δέδες ανέπτυξε τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού και έδωσε το στίγμα των επιδιώξεων της πολιτικής του συνδυασμού της Νέας Πελοποννήσου, με πυλώνα την αειφόρο ανάπτυξη και την έξοδο της περιοχής της Πελοποννήσου από το οικονομικό αδιέξοδο. Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης εξήρε τις δυνατότητες που δίνει στην περιφέρειά μας ο Καλλικράτης. Βρισκόμαστε σε μια ιστορική καμπή, είπε ο κ. Δέδες, και έχουμε μία και μοναδική ευκαιρία να αποτινάξουμε ο,τι μας κρατούσε πίσω, ιδέες, πολιτικές και νοοτροπίες και να δουλέψουμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο μέλλον.

Σήμερα Πέμπτη ο κ. Δέδες και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της «Νέας Πελοποννήσου» θα επισκεφθούν στις 6.30 μμ το Άνω Δημηνιό, στις 7 μμ το Λαλιώτη, στις 8 μμ τον Μικρό Βάλτο και στις 8.30 το Μεγάλο Βάλτο.

Αύριο Παρασκευή 5 Νοεμβρίου ο κ. Δέδες θα ολοκληρώσει την προεκλογική του περιοδεία στην Κορινθία με τις εξής ομιλίες: στις 6 μ στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης, στις 6.30 στα Ίσθμια, στις 7 μμ στο Συνοικισμό Κορίνθου και στους Αγίους Θεοδώρους στις 8.30 μμ.