Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΝΑΙ ΣΤΟ Δ. ΔΡΑΚΟ, ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΛΕΝΕ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΑΞΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΚΟ, ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΑΞΙ - «ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΔΡΑΚΟ» ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ

«Είχαμε μία συνάντηση εκ μέρους του κλάδου, να εκφράσουμε τη στήριξη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου που ηγείται ο κ. Δράκος, γιατί ο κλάδος αυτή τη στιγμή περνάει μία δύσκολη περίοδο από όλους αυτούς που έχουν στηρίξει και είναι υπέρ του Μνημονίου, οπως στην περίπτωση εδώ τη δική μας στην Πελοόννησο του κ. Τατούλη» τόνισε το μεσημέρι της Πέμπτης 4/11 ο πρόεδρο της ΣΑΤΑ και ΠΟΕΙΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος, κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συνάντησης που είχε στην πόλη της Κορίνθου με τον επικεφαλής του συνδυασμού ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Δράκο.
Συνεχίζοντας, ο κ. Λυμπερόπουλος τόνισε: «Το χειρότερο για τον κλάδο δεν είναι μόνο όλες αυτές οι ανασφάλειες που έχει δημιουργήσει στον κλάδο το θέμα απελευθέρωσηςτου ως κλειστό επαγγέλμα, παρόλο που δεν ισχύει πουθενά. Αλλά παράλληλα, το Μνημόνιο μας αφυδάτωσε και μας έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο πρόβλημα επιβίωσης γιατί έχει πέσει πάνω από 50% η δουλειά μας. Ο κλάδος μας, είναι λοιπόν ανάστατος από αυτή την πολιτική της κυβέρνησης και θέλουμε να εκφράσουμε από κάθε πλευρά προς τους συνάδελφους, ότι είναι υποχρέωση επαγγελματική και έναντι της οικογένειάς τους να στηρίξουν υποψήφιους όπως τον κ. Δράκο, που είναι απέναντι στο Μνημόνιο και απέναντι σε αυτή τη πολιτική που οδηγεί με ακρίβεια στην πτώχευση της Ελληνικής Οικονομίας».
Απαντώντας, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου τόνισε ότι «δεσμεύομαι απέναντι στους επαγγελματίες οδηγούς ταξί πως θα είμαι δίπλα τους, πάντα κοντά τους και πάντα στην ίδια την πλευρά στο μείζον θέμα που ταλανίζει τον κλάδο τους που δεν είναι άλλο από το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων. Η αναλογία μεταξύ ταξί και πληθυσμού στην χώρα μας αλλά και ειδικότερα στην Πελοπόννησο, είναι τέτοια που μόνο προβλήματα θα επιφέρει η απελευθέρωση και λέμε όχι σε τέτοιες λογικές και επιλογές».
Απαντώντας δε αναλυτικά στους λόγους που επικαλέστηκε ο κ. Λυμπερόπουλος για τη στήριξη στον εκλογικό του αγώνα, ο Δ. Δράκος τόνισε πως «είναι σημαντικό να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων απέναντι σε ένα λαό που χτυπιέται με αγριότητα όχι μόνο από την υπάρχουσα οικονομική κρίση, αλλά και με τις μη αναπτυξιακές πρακτικές της κυβέρνησης που συνθλίβει την οικονομική αλλά και προσωπική υπόσταση του απλού πολίτη αυτής της χώρας» και κατέληξε: «Από την περιφέρεια Πελοποννήσου και από την θέση της διοίκησης στο άμεσο μέλλον θα δώσουμε το στίγμα της ανάπτυξης και της ελπίδας για την επόμενη ημέρα».

Μετά τη συνάντηση, ο Δ. Δράκος πραγματοποίησε επαφές με αυτοδιοικητικά στελέχη της περιοχής, σημαντικούς τοπικούς παράγοντες που ηγούνται κοινωνικών φορέων, αλλά και με τοπικά ΜΜΕ, αναλύοντάς τους το πρόγραμμα και τις θέσεις του συνδυασμού και συναντήθηκε με τοπικά και περιφερειακά ΜΜΕ αναλύοντας το πρόγραμμα του συνδυασμού. Επαφές, είχε ο Δ. Δράκος και με ΜΜΕ που εδρεύουν στο νομό Αργολίδας.
Το πρόγραμμά του Δ. Δράκου για την Πέμπτη 4/11 κλείνει με ομιλία του στο Πνευματικό Κέντρο Μεγαλόπολης, προγραμματισμένη για τις 8.00, με την ταυτόχρονη παρουσία του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Κώατα Μανδρώνη.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/11 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΙΛΙΑ
Την Παρασκευή 5/11, ο Δ. Δράκος θα βρίσκεται στο νομό Μεσσηνίας, όπου από νωρίς το πρωί θα πραγματοποιεί επαφές και θα παραχωρεί συνεντεύξεις με τοπικά και περιφερειακά ΜΜΕ, ενώ αργότερα, θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με στελέχη του συνδυασμού του ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ καθώς και επαφές με πολίτες. Επίσης, θα προετοιμαστεί για τη μεγάλη, ανοικτή και καταληκτική για την προεκλογική του εκστρατεία, ομιλία στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας