Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Το ντέρμπι της ημέρας στην Κόρινθο , Στη Σαλαμίνα δοκιμάζεται ο ΠΑΟ Ρουφ




Δύσκολο έργο έχει ο πρωτοπόρος του 1ου ομίλου της Football League2, ΠΑΟ Ρουφ, καθώς στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, φιλοξενείται από τον Αίαντα Σαλαμίνας, που στην έδρα του παραμένει αήττητος και θα παραταχθεί με όλα του τα... όπλα απέναντι στην Αθηναϊκή ομάδα. Ο τεχνικός της ομάδας Σάκης Βερούτης δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, με τους "ερυθρόλευκους" από την άλλη να θέλουν τη νίκη για να διατηρηθούν πρώτοι στην βαθμολογία του πρωταθλήματος.
Παράλληλα, η Ρόδος δοκιμάζεται στην Κόρινθο, στο ντέρμπι της ημέρας Πολλά τα προβλήματα για την Ρόδο Εκτός πλάνων του προπονητή Γιώργου Στράντζαλη βρίσκονται οι Παπαδημήτρης, Σερέτης, Μαραγκουδάκης, Μπιμπίρης, Ρηγανάς οι οποίοι είναι τραυματίες και δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα τους. Από την άλλη ο τεχνικός της "Μπάρτσα", Νίκος Κουρμπανάς, δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποια ιδιαίτερη απουσίας.
Η Παναχαϊκή παίζει στα Ψαχνά με τον Ηρακλή που έχει παραχωρήσει μόλις μία ισοπαλίας Κανονικά έχουν συμπεριληφθεί στα πλάνα του Ηλία Φυντάνη οι Κοιλιάρας και Γενιτσαρίδης Από την πλευρά του ο κόουτς των νεοφώτιστων, Αντώνης Πριόνας, δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποια σημαντική απουσία.
Με την προσθήκη των Στάικου και Παπουτσή πρόκειται να αγωνιστεί ο Παναιγιάλειος του Δημήτρη Σπανού απέναντι στην Αγία Παρασκευή εντός έδρας. Από την άλλη ο κόουτς της "Σάντα", Μίλτος Γκόφας, θα παρατάξει την ομάδα του χωρίς τους ανέτοιμους Σαγανά και Ζαχαρίζια.
Με τον Βύζαντα Μεγάρων τελευταία να έχει ανέβει αγωνιστικά, ο Ασπρόπυργος θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να κερδίσει τους τρεις πόντους της νίκης απέναντι στους "κιτρινόμαυρους"
Πολλές οι απουσίες για τον τεχνικό του Κεραυνού Κερατέας Πέτρου Δημητρίου. Οι "κυανέρυθροι" θα παραταχθούν απέναντι στον πλήρη Πλατανιά χωρίς τους Μπάτσο, Κλειτσάκη, Αναγνώστου, Κίτο, Γκεμίση και Μαυρουδή.
Τέλος, ο Απόλλων Σμύρνης θα φιλοξενήσει τον Πανηλειακό και με νίκη θα βελτιώσει αισθητά την θέση του στην βαθμολογία. Χωρίς απουσίες θα παραταχθεί ο Απόλλων Σμύρνης απέναντι στον Πανηλειακό, εντός έδρας. Το ίδιο ισχύει και για τους "ερυθρόλευκους", αφού ο Βλαστός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Παράλληλα, το Σάββατο θα ξεκαθαρίσει αν ο καινούργιος προπονητής Γιώργος Τόγιας θα είναι αυτός ο οποίος θα κάτσει στον πάγκο του Πανηλειακού για το ματς της Κυριακής.

Η 8η αγωνιστική
Απόλλων Σμύρνης-Πανηλειακός
Αίας Σαλαμίνας-ΠΑΟ Ρουφ
Ηρακλής Ψαχνών-Παναχαϊκή
Κόρινθος-Ρόδος
Ολυμπιακός Χερσονήσου-Χανιά
Παναιγιάλειος-Αγία Παρασκευή
Πλατανιάς-Κεραυνός Κερατέας
Ασπρόπυργος-Βύζας Μεγάρων