Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Ο Νίκος Αλέφαντος στηρίζει την υποψηφιότητα του Δημήτρη Καλογερόπουλου για το Δήμο Αιγιάλειας


Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ακράτας και του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Ακράτας κ. Νίκος Αλέφαντος στηρίζει την υποψηφιότητα του Δημήτρη Καλογερόπουλου για το Δήμο Αιγιάλειας με τον συνδυασμό «Αυτοδιοικητική Δράση Αιγιάλειας» καθώς:
«Ο κ. Καλογερόπουλος διαθέτει γνώση και προτείνει λύσεις για τα σοβαρά και οξυμένα προβλήματα των πρώην έξι (6) Δήμων της Αιγιάλειας. Διαθέτει την αποφασιστικότητα για την επίλυσή τους (Αποχετευτικό, ΧΥΤΑ, καθαριότητα, χωροταξικό, τουριστική αξιοποίηση κ.α.).Έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα αποτελεσματική δράση στη διαχείριση δύσκολων κοινωνικών θεμάτων (ως Δήμαρχος Συμπολιτείας).Το ψηφοδέλτιό του στελεχώνεται με έμπειρα, αλλά και νέα πρόσωπα με διάθεση για προσφορά, που εμπνέουν εμπιστοσύνη για αποδοτική διαχείριση των δημοτικών υποθέσεων, και έχει καταρτίσει ρεαλιστικό πρόγραμμα για ισόρροπη ανάπτυξη όλης της Αιγιάλειας (κέντρο – περιφέρεια), με ορίζοντα οκταετίας, που παρέχει εγγύηση για την υλοποίησή του».
Ο Νίκος Αλέφαντος είναι εκπαιδευτικός με συνδικαλιστική δράση στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιάλειας και έντονα πολιτικοποιημένος από τα φοιτητικά του έτη (Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου – Πανεπιστήμιο Πατρών).
Παρά το νεαρό της ηλικίας του (35 ετών) ψηφίστηκε ομόφωνα από το σώμα Πρόεδρος του Δ.Σ. Ακράτας. Ως Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού οργάνωσε το πρόγραμμα Αθλοπαιδιές του Αθλητικού Οργανισμού (μαζικός αθλητισμός)και διοργάνωσε αθλητικές εκδηλώσεις (Τουρνουά Beach Volley, Beach Soccer, Τουρνουά Πινγκ Πονγκ, Αγώνες Παλαιμάχων κ.α.).
Πραγματοποίησε με τη δημοτική αρχή έργα υποδομής για τον Αθλητισμό (Γήπεδο Ποδοσφαίρου–φυσικός χλοοτάπητας, Γήπεδο 5x5 – φυσικός χλοοτάπητας, Γήπεδο 8x8–συνθετικός χλοοτάπητας, Γήπεδο Beach Volley–Soccer, Γήπεδο Τένις).